Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δύο ληστείες μέσα σε λίγη ώρα με τον ίδιο δράστη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 09:58 Δύο ληστείες μέσα σε λίγη ώρα με τον ίδιο δράστη

Αναζητείται νεαρός από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου…

Στα ίχνη του νεαρού που μέσα σε λίγες ώρες λήστεψε δύο καταστήματα στη Νέα Ιωνία με την απειλή μαχαιριού, βρίσκεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στις 13.30 το μεσημέρι της Τρίτης (21/7) όταν εισέβαλε σε κατάστημα με είδη περιπτέρου απειλώντας με μαχαίρι την ιδιοκτήτρια να του δώσει τις εισπράξεις.

ο νεαρός ληστής φέρεται να μετέβη στο κατάστημα με δίκυκλο που στάθμευσε απέξω και μπήκε σε αυτό όταν δεν υπήρχε μέσα πελάτης. Απειλώντας την ιδιοκτήτρια ζήτησε να του δώσει ό,τι χρήματα είχε στο ταμείο. Η γυναίκα έντρομη του έδωσε τις εισπράξεις, περίπου 400 ευρώ και ο νεαρός έσπευσε να εξαφανιστεί, με το δίκυκλο.

Ακολούθως στις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο ίδιος δράστης μπήκε σε κατάστημα μίνι μάρκετ όπου βρισκόταν μια 50χρονη υπάλληλος, την οποία έσπρωξε, πήρε το ποσό των 50 € και στη συνέχεια εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από τις κάμερες και τις περιγραφές η Αστυνομία φέρεται να γνωρίζει το δράστη και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.