Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμένα Βούρλα: Προσπάθησαν να «ξηλώσουν» το ΑΤΜ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 12:51 Καμένα Βούρλα: Προσπάθησαν να «ξηλώσουν» το ΑΤΜ

Έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή πριν φτάσει η Αστυνομία. Διέφυγαν κλέβοντας αμάξι από την περιοχή...

Για μία ακόμη φορά το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Καμένα Βούρλα, γίνεται στόχος κακοποιών.

Γύρω στις 04:30’ τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/7), σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, άγνωστοι δράστες επιχείρησαν να «σηκώσουν» το ΑΤΜ που βρίσκεται στον προθάλαμο του καταστήματος πλην όμως έγιναν αντιληπτοί και εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους απέναντι και στην κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών.

Οι θρασύτατοι κλέφτες έσπασαν τζάμι και παραβίασαν πόρτα ασφαλείας της Τράπεζας προκειμένου να φτάσουν στους πύρους που κρατούσαν το βαρύ μηχάνημα, έχοντας σκοπό να το φορτώσουν σε κλεμμένο αυτοκίνητο. Για το συγκεκριμένο όχημα, το οποίο ανήκει σε αλλοδαπό, είχε δηλωθεί η κλοπή του τον περασμένο Ιούνιο στη Γλυφάδα Αττικής.

Όπως σημειώσαμε, η πράξη τους έγινε αντιληπτή από περίοικους και άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή, πλην όμως οι δράστες πρόλαβαν να εξαφανιστούν. Το κλεμένο αμάξι βρέθηκε παρατημένο στην έξοδο προς Ασπρονέρι, ενώ οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport διέφυγαν με παλιό Nissan το οποίο έκλεψαν εκείνη την ώρα από την περιοχή "Χαλάσματα".

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.