Η Κρουέλα της Disney στο Cinepolis Γαλαξίας!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 10:09 Η Κρουέλα της Disney στο Cinepolis Γαλαξίας!

Η πιο διάσημη κακιά της Disney αποκτά τη δικιά της ταινία και έρχεται όλο στυλ στο Cinepolis Γαλαξίας! Ένω συνεχίζονται το δεύτερο σίκουελ του «Καλέσματος» και το Soul της Pixar που κέρδισε όσκαρ καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων και Καλύτερης Μουσικής,

Το Cinepolis Γαλαξίας τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι και πάλι μαζί μας, με πολυαναμενόμενες ταινίες, για να μας προσφέρει αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές.

Οι προβολές των «Κρουέλα» (Αίθουσα 1), «Το Κάλεσμα 3: Ο Διάβολος με Έβαλε να το Κάνω» (Αίθουσα 2) και «SOUL» (Αίθουσα 2) ξεκίνησαν την Πέμπτη (22/7)

 

Κρουέλα

Περίληψη

Η Estrella, ζει στο Λονδίνο το 1970 την περίοδο της επανάστασης της Punk Rock. Είναι μία ταλαντούχα νέα, ένα έξυπνο και δημιουργικό κορίτσι αποφασισμένο να γίνει διάσημο με τα σχέδιά της. Κάνει παρέα με ένα ζευγάρι νεαρών κλεφτών που εκτιμούν την όρεξή της για αταξίες και μαζί είναι σε θέση να χτίσουν μια ζωή στους δρόμους του Λονδίνου. Μια μέρα, η αισθητική της Estrella για τη μόδα γίνεται αντιληπτή από τη Βαρόνη von Helman, μία γυναίκα-θρύλο της μόδας, καταστροφικά κομψή και τρομακτικά υπεροπτική. Η σχέση τους έχει ως αποτέλεσμα μία σειρά γεγονότων και αποκαλύψεων που θα οδηγήσουν την Estrella στο να «αγκαλιάσει» την σατανική πλευρά του χαρακτήρα της και να μεταμορφωθεί στη σκληρή, αδίστακτη και εκδικητική Cruella.

Σκηνοθεσία: Κρεγκ Γκιλέσπι

Ηθοποιοί: Έμα Στόουν, Έμα Τόμσον, Μαρκ Στρονγκ, Τζόελ Φράι.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Το Κάλεσμα 3: Ο Διάβολος με Έβαλε να το Κάνω

Περίληψη

Η ταινία φέρνει στην επιφάνεια μια ανατριχιαστική ιστορία τρόμου, δολοφονίας και κακού που κατάφερε να συγκλονίσει ακόμη και τους έμπειρους μεταφυσικούς ερευνητές Εντ και Λορέιν Γουόρεν. Πρόκειται για μια από τις πιο συγκλονιστικές περιπτώσεις που έχουν στο αρχείο τους: η μάχη για την ψυχή ενός μικρού αγοριού τους κάνει να μπουν σε πρωτόγνωρα μονοπάτια, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ που ένας ύποπτος δολοφονίας προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του, ισχυρίζεται ότι τον έχουν κυριεύσει δαίμονες.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Τσάβες

Ηθοποιοί: Πάτρικ Γουίλσον, Βέρα Φαρμίγκα, Ρουάιρι Ο Κόνορ, Σάρ Κάθριν Χουκ, Τζούλιαν Χίλιαρντ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 
 

SOUL

Περίληψη

Ο Joe Gardner είναι ένας δάσκαλος μουσικής που ονειρεύεται να γίνει διάσημος τζαζ πιανίστας. Όταν του δίνεται επιτέλους η ευκαιρία να λάμψει, ένα ατύχημα τον στέλνει σε ένα μετέωρο μέρος ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο. Εκεί, οι νέες ψυχές αποκτούν την προσωπικότητα που θα τις συνοδεύσει στη Γη. Ο Joe θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στη ζωή του και συνεργάζεται με την απρόθυμη, πρώιμη ψυχή 22 προσπαθώντας να την καθοδηγήσει και να την εμπνεύσει μέσα από τις δικές του εμπειρίες στη Γη. Τι είναι αυτό που μας καθορίζει, που μας κάνει αυτό που είμαστε; Είναι θέμα ψυχής ή στιγμής;

Σκηνοθεσία: Πιτ Ντόκτερ, Κεμπ Πάουερς

Ηθοποιοί (φωνές): Πάνος Τοψίδης, Ειρήνη Τσίγκα, Κώστας Φιλίππογλου, Άντρια Ράπτη, Γιώτα Μηλίτση, Χρήστος Πλαΐνης, Βίνα Παπαδοπούλου, Αποστόλης Ψυχράμης, Δημήτρης Σάρλος, Τζωρτζίνα Καραχάλιου, Μαρία Πλακίδη

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας
 
 

Ώρες προβολής:

  • «Cruella» (Αίθουσα 1) στις 7.00 το απόγευμα και στις 10.00 το βράδυ
  • «The Conjuring: The Devil Made me Do it» (Αίθουσα 2) στις στις 10.00 το βράδυ
  • «SOUL» (Αίθουσα 2) στις 7.30 το απόγευμα (μεταγλωτισμένο)
 
Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.
 
Διαβάστε λεπτομέρειες:
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση