Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δωρεάν smartphones και δεδομένα στο Λιμενικό Σώμα από το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 08:18 Δωρεάν smartphones και δεδομένα στο Λιμενικό Σώμα από το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας

Διαβάστε την ανακοίνωση του Πρόεδρου του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας Ευάγγελου Μπλούνα σχετικά με τη δωρεά smartphones στο Λιμενικό Σώμα που διαθέτουν δωρεάν χρήση δεδομένων, προκειμένου να πραγματοποιούν απρόσκοπτα τους ελέγχους στα λιμάνια της χώρας.

«Όπως είναι γνωστό, με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, τους ελέγχους πολιτών για την επιβίβαση στα πλοία, αναλαμβάνει το Λιμενικό Σώμα.

Η ορθή αυτή απόφαση, διασφαλίζει την πληρότητα στους ελέγχους και τη μέγιστη δυνατή προστασία της υγείας των επιβατών, που αποτελεί σταθερή προτεραιότητα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αλλά και των ίδιων των πολιτών.

Το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας, θέλοντας να συμβάλλει στη συλλογική προσπάθεια της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας, χορηγεί δωρεάν για την περίοδο των ελέγχων, στο Λιμενικό Σώμα της περιοχής μας φορητές συσκευές τύπου smartphone, οι οποίες διαθέτουν δωρεάν χρήση δεδομένων, για τη διευκόλυνση των στελεχών του Λιμενικού Σώματος κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους.

Στις ιδιαίτερες συνθήκες που ζει η χώρα μας και ενόψει της καλπάζουσας πανδημίας, θεωρούμε αυτονόητη τη συμβολή όλων μας στη μάχη με τον κορωνοϊό».

Θυμηθείτε και το ευχαριστήριο του Λιμενάρχη Στυλίδας Αντιπλοίαρχου ΛΣ Ευθύμιου Βέτσικα προς των κ. Μπλούνα για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά του.