Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λειανοκλάδι - Στυλίδα: Προαστιακός ταλαιπωρίας....

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 08:25 Λειανοκλάδι - Στυλίδα: Προαστιακός ταλαιπωρίας....

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες που αποφάσισαν να πάνε για μπάνιο στην Αγία Μαρίνα με τον προαστιακό....

Πολλοί ήταν οι Λαμιώτες που χάρηκαν όταν έμαθαν ότι ξεκινούν και πάλι τα δρομολόγια από Λειανοκλάδι για Στυλίδα και αντίστροφα (δείτε τα δρομολόγια εδώ).

Θα μπορούσαν έτσι να κάνουν τα μπάνια τους στην Αγία Μαρίνα, όπως παλιά,  οικονομικά και χωρίς ταλαιπωρία. Υπολόγιζαν όμως χωρίς την Τραινοσέ.

Το πρωί της Δευτέρας λοιπόν πήγαν μια χαρά και έκαναν το μπάνιο τους, αλλά όταν πήγαν στο σταθμό της Αγίας Μαρίνας για την επιστροφή, βρήκαν το τρένο ακινητοποιημένο.

«Μας είπαν ότι έχει πάθει βλάβη από τις 10:30΄ το πρωί. Ήρθε η πρώτη μηχανή για αντικατάσταση και δεν εγινε τίποτα. Ήρθε και δεύτερη μηχανή και πάλι δεν ξεκίνησε το τρένο. Ηλικιωμένους και μικρά παιδιά, τους είχαν μέσα στον ήλιο για ώρες. Δεν τους έβαζαν ούτε μέσα στο τρένο για να έχουν σκιά. Τελικά όταν πήγε η ώρα 2:00΄το μεσημέρι εδέησαν να στείλουν λεωφορείο για να παραλάβει τον κόσμο που δικαίως είχε αγανακτήσει. Ήταν περίπου 35 - 40 επιβάτες που ταλαιπωρήθηκαν απίστευτα. Κρίμα πραγματικά....», είπε ένας από τους "τυχερούς" επιβάτες στο LamiaReport.

Στην επόμενη φωτογραφία κάποιοι από τους επιβάτες που περίμεναν υπομονετικά για ώρες...