Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι έδειξαν οι δειγματοληψίες στο Δήμο Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 17:42 Τι έδειξαν οι δειγματοληψίες στο Δήμο Λοκρών

Νέα γρήγορα τεστ την Παρασκευή στο Καλαπόδι…

Διαφορετικά συναισθήματα από τις δειγματοληψίες που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Λοκρών σε Λιβανάτες και Μαρτίνο.

Στις Λιβανάτες, πραγματοποιήθηκαν 100 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Καταστήματος. Τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών ήταν στο σύνολό τους αρνητικά στην Covid-19.

Στο Μαρτίνο, πραγματοποιήθηκαν 54 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 στην Αίθουσα Συμβουλίου του Δημοτικού Καταστήματος από τους οποίους προέκυψαν δύο (2) θετικά δείγματα (ποσοστό 3,7%). Ακολούθησε απολύμανση των χώρων.

«Επειδή το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων Covid-19 σε ολόκληρη τη χώρα, ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Φθιώτιδας προχωρά στη διενέργεια rapid test Covid-19 για πεζούς και χωρίς ραντεβού την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 και ώρες 10:00 έως 12:00 στο Κοινοτικό Κατάστημα του Καλαποδίου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος.

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις και να φορούν μάσκα. Για τη διενέργεια του τεστ θα πρέπει να επιδείξουν Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, να δηλώσουν το ΑΜΚΑ τους καθώς και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Στη δειγματοληψία μπορούν να συμμετέχουν εμβολιασμένοι και μη.