Στη Λαμία σήμερα ο Υπουργός Υγείας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 09:19 Στη Λαμία σήμερα ο Υπουργός Υγείας

Παρουσιάζει το Αιμοδυναμικό Τμήμα του ΓΝ Λαμίας και ανακοινώνει νέες γραμμές εμβολιασμού με Pfizer σε Στυλίδα και Δομοκό.

Στη Λαμία θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη 28 Ιουλίου ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας προκειμένου να επισκεφτεί το Γενικό Νοσοκομείο.

Σκοπός του είναι η παρουσίαση του Αιμοδυναμικού Τμήματος και Στεφανιογραφίας του Νοσοκομείου Λαμίας, το οποίο λειτουργεί από τις αρχές σχεδόν του έτους και έχει εξυπηρετήσει πάνω από 150 περιστατικά που άλλοτε θα έπρεπε να μετακινηθούν στην Αθήνα ή στη Λάρισα.

Η παρουσίαση του Αιμοδυναμικού Τμήματος θα γίνει στις 11:00΄ το πρωί και στη συνέχεια ο Υπουργός Υγείας θα επισκεφτεί το Εμβολιαστικό Κέντρο του νοσοκομείου Λαμίας, αλλά και το Εμβολιαστικό Κέντρο του Κ.Υ. Λαμίας, δίνοντας κι εκείνος το μήνυμα για τη αναγκαιότητα του εμβολιασμού ως μέσο άμυνας απέναντι στον επικίνδυνο κορωνοϊό.

Μάλιστα ο Βασίλης Κικίλιας αναμένεται να ανακοινώσει και την έναρξη εμβολιασμών με Pfizer στα Κέντρα Υγείας του νομού που μέχρι σήμερα έκαναν εμβόλια μόνο της AstraZeneca, όπως στη Στυλίδα και το Δομοκό.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση