Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Θέμης Χειμάρας για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και το πολλαπλό βιβλίο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 00:49 Ο Θέμης Χειμάρας για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και το πολλαπλό βιβλίο

Τι είπε στη βουλή ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, τα στελέχη εκπαίδευσης και το πολλαπλό βιβλίο.

Στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την "Αναβάθμιση του σχολείου, ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις" τοποθετήθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας.

Αντιπροσωπευτική της ομιλίας του είναι η δήλωση του Θέμη Χειμάρα στην οποία αναφέρει:

«Θεσμοθετούμε την αποτελεσματική και όχι την "τιμωρητική "αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

Για να εντοπίζουμε και να αντιμετωπίζουμε τις αδυναμίες και τις ελλείψεις, ώστε το Σχολείο να γίνεται διαρκώς καλύτερο και πιο αποτελεσματικό.

Αποκαθιστούμε την εμπιστοσύνη στα στελέχη της Εκπαίδευσης και δίνουμε ελευθερία επιλογής και δημιουργικής πρωτοβουλίας στους εκπαιδευτικούς.

Δίνουμε τη δυνατότητα επιλογής βιβλίου ενώ για πρώτη φορά, οργανώνουμε σύστημα εκκλησιαστικής εκπαίδευσης, προκειμένου να αναβαθμιστεί το εκπαιδευτικό υπόβαθρο των κληρικών μας.

Χτίζουμε κομμάτι - κομμάτι, ένα Σχολείο απόλυτα εναρμονισμένο με τις σημερινές συνθήκες και έτοιμο να αντιμετωπίσει τις αυριανές προσκλήσεις».

Ολόκληρη η τοποθέτηση του Θέμη Χειμάρα: