Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Έκτακτη επιχορήγηση για τα προβλήματα λειψυδρίας στο Τιθρώνιο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 15:23 Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Έκτακτη επιχορήγηση για τα προβλήματα λειψυδρίας στο Τιθρώνιο

Τις ευχαριστίες της προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα για την εξασφάλιση έκτακτης επιχορήγησης για το φαινόμενο της λειψυδρίας που αντιμετωπίζει η Κοινότητα Τιθρωνίου, εκφράζει η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή.

Διαβάστε την ανάρτησή της:

«Ευχάριστα τα νέα για τον Δήμο μας μετά την έγκριση έκτακτης επιχορήγησης, ύψους 30.000€, με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα!

Η χρηματοδότηση, που ήρθε κατόπιν των συνδυασμένων ενεργειών του Δήμου και του Προέδρου Τιθρωνίου, αφορά το φαινόμενο της λειψυδρίας που αντιμετωπίζει η Κοινότητα Τιθρωνίου. Πρόκειται για ένα χρόνιο και οξύ πρόβλημα, το οποίο προσπαθούμε να επιλύσουμε με συνεχείς παρεμβάσεις.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό κο Πέτσα για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας, καθώς το σοβαρό αυτό ζήτημα ήταν ένα εκ των θεμάτων που έθεσα στην πρόσφατη συνάντησή μας!

Το συγκεκριμένο ποσό θα βοηθήσει σημαντικά στην εκτέλεση εργασιών που θα βελτιώσουν την υφιστάμενη κατάσταση. Άλλωστε, στόχος τόσο του Δήμου μας όσο και του Προέδρου του Τιθρωνίου είναι η εξοικονόμηση πόρων μέσω της διεκδίκησης κάθε δυνατής χρηματοδότησης, προκειμένου να επιλυθεί οριστικά ένα πρόβλημα που χρονίζει!»

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση