Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Στυλίδας: Αντιπλημμυρικά έργα στο Πάρκο του Λαού (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 07:46 Δήμος Στυλίδας: Αντιπλημμυρικά έργα στο Πάρκο του Λαού (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησαν τα αντιπλημμυρικά έργα στο Πάρκο του Λαού στη Στυλίδα.

Σύμφωνα με τη Δήμαρχο Στυλίδας Βιργινία Στεργίου «το πρόβλημα που επί σειρά ετών ταλαιπωρούσε τους επισκέπτες του πάρκου, βρίσκει οριστικά τη λύση του».

Είναι γνωστό ότι το πάρκο πλημμυρίζει κάθε φορά που βρέχει, με αποτέλεσμα, εκτός των άλλων, να καταστρέφονται και όλοι οι εσωτερικοί χώροι του θεάτρου (τοίχοι, πόρτες, γραφεία). Να σημειωθεί ότι το Θέατρο «Μαρία Κάλλας» έχει πρόσφατα ανακαινιστεί.

Στα φρεάτια των όμβριων υδάτων βρέθηκαν τσιμέντα, ξύλα, πέτρες, ρίζες από τα δέντρα, ακόμη και κομμάτια από τα πέτρινα παγκάκια που κοσμούν το πάρκο.

«Σύντομα θα ολοκληρωθεί ο καθαρισμός και θα προστεθούν οι αναγκαίες υποδομές έτσι ώστε το πάρκο να έχει ένα σωστό και σύγχρονο αντιπλημμυρικό σύστημα», σημειώνει η Δήμαρχος και προσθέτει:

«Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε όλα τα ακίνητα του δήμου και στην προκειμένη περίπτωση να μετατρέψουμε το Πάρκο του Λαού σε δημοφιλή προορισμό και πρότυπο χώρο αναψυχής για μικρούς και μεγάλους. Η Δημοτική Αρχή με σοβαρό προγραμματισμό και στόχευση, υλοποιεί σταδιακά τις προεκλογικές της υποσχέσεις».