Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από τη Φθιώτιδα στους Ολυμπιακούς του Τόκιο δίπλα στους κορυφαίους αθλητές μας!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 08:12 Από τη Φθιώτιδα στους Ολυμπιακούς του Τόκιο δίπλα στους κορυφαίους αθλητές μας!

Για  5η Φορά σε  Ολυμπιακούς Αγώνες ο Στυλιδιώτης Φυσικοθεραπευτής, Αλέξανδρος Κολιάτος!

Το βάπτισμα του πυρός ήταν στην Αθήνα το 2004. Ακολούθησαν Πεκίνο (2008), Λονδίνο (2012), Ρίο (2016) και φέτος στο Τόκιο, ο Στυλιδιώτης Φυσικοθεραπευτής Αλέξανδρος Κολιάτος (P.N.F.& M.T. Therapist - Επιστημονικός Συνεργάτης Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής) δίνει το «παρόν» στην 5η του Ολυμπιάδα!

Είναι ο άνθρωπος στα χέρια του οποίου βασίζονται όλοι οι κορυφαίοι αθλητές μας για την αποκατάσταση και θεραπεία τους. Είναι εκ των επικεφαλής της Ομάδας Φυσικοθεραπευτών  στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αποστολής, ενώ για 16 χρόνια είναι κοντά στην Εθνική μας Ομάδα Πόλο Ανδρών η οποία παραμένει αήττητη στην Ολυμπιάδα.

Είναι σίγουρο τιμητικό για τη Στυλίδα και όλη τη Φθιώτιδα, να βλέπουμε ένα δικό μας παιδί να εκπροσωπεί  και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους καλύτερους αθλητές της χώρας μας και μάλιστα σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Γνωρίζοντας ότι στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που έχει, ενημερώνεται για τα νέα της Φθιώτιδας από το LamiaReport, του στέλνουμε τις εγκάρδιες ευχές μας για επιτυχίες στον ίδιο και τους αθλητές της εθνικής μας ομάδας, χωρίς τραυματισμούς, πετυχαίνοντας να ανεβάσουν την ελληνική σημαία, την περήφανη «γαλανόλευκη», στα πιο ψηλά σημεία των βάθρων.

Καλή επιτυχία Αλέξανδρε! Καλή επιτυχία Ελλάδα!

(Με την πρωταθλήτρια του τένις Μαρία Σάκκαρη)

(Με τους διεθνείς πολίστες Μάριο Καπότση και Κώστα Γαλανίδη)