Στο Δήμαρχο Λαμιέων η Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 07:53 Στο Δήμαρχο Λαμιέων η Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Προγραμματισμένη συνάντηση με το δήμαρχο Λαμιέων Ευθύμιο Καραΐσκο στο Δημαρχείο, είχε την Τρίτη 27 Ιουλίου το προσωπικό της Κινητής Μονάδας ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία.

Οι εργαζόμενοι της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας παρουσία της Αν. Προϊσταμένης του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Λαμιέων, Κατερίνας Τσαδήμα, πραγματοποίησαν ενημέρωση αναφορικά με το έργο και τις υπηρεσίες που παρέχονται από τις νέες Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στην πόλη της Λαμίας και σε όλη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Ο κ. Καραΐσκος επεσήμανε την αναγκαιότητα δραστηριοποίησης ενός Φορέα ψυχοκοινωνικής προσέγγισης στον τομέα των εξαρτήσεων, ενώ εξετάστηκαν οι δυνατότητες και προοπτικές συνεργασίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με τη Δημοτική Αρχή. Διατυπώθηκαν εκατέρωθεν προτάσεις για σύμπραξη και συμμετοχή σε κοινές δράσεις προς όφελος τόσο των ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όσο και της ευρύτερης κοινότητας των πολιτών.

Οι νέες Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία βρίσκονται επί της οδού Βασιλικών 20 και παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22310 45456 & 22310 67885.

Η υποστήριξη των ατόμων πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής.

Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας και του Πολυδύναμου Κέντρου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία εντάσσονται στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας - ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com