Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέες σύγχρονες παιδικές χαρές στο Δήμο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 12:04 Νέες σύγχρονες παιδικές χαρές στο Δήμο Στυλίδας

Την παιδική χαρά στοπ Πάρκο του Λαού, παρέδωσε στους πολίτες το απόγευμα της Πέμπτης 29 Ιουλίου η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου, παρουσία του Εντεταλμένου Συμβούλου Αθλητισμού Χρήστου Αλεξίου και του Προέδρου της Δ. Κοινότητας Στυλίδας Βασίλη Χριστοδούλου.

Παράλληλα, παραδόθηκε μια ακόμα παιδική χαρά στην Κοινότητα Καραβομύλου και ακολουθούν σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δήμου ο επόμενο διάστημα και οι υπόλοιπες παιδικές χαρές.

Οι  δύο αυτές παιδικές χαρές ανακατασκευάστηκαν πλήρως με σκοπό να ανταποκρίνονται στις ισχύουσες προδιαγραφές ασφαλείας και να αποτελέσουν ασφαλείς, σύγχρονους χώρους παιχνιδιού για τους μικρούς δημότες. Έγινε χρήση κατάλληλα επιλεγμένων υλικών και οργάνων ώστε να φέρουν όλες τις απαραίτητες  πιστοποιήσεις.

«Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η δημιουργία ενός δικτύου  με πιστοποιημένες και ασφαλείς παιδικές χαρές σε όλο το εύρος του Δήμου με κύριο μέλημα τα παιδιά  και οι γονείς τους να απολαμβάνουν  σύγχρονους και καλαίσθητους χώρους σε ένα ασφαλές περιβάλλον…».