Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόλαβαν επικίνδυνη πυρκαγιά στην Παύλιανη (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 10:14 Πρόλαβαν επικίνδυνη πυρκαγιά στην Παύλιανη (ΦΩΤΟ)

Σε επιφυλακή όλος ο κρατικός μηχανισμός λόγω ακραίων συνθηκών…

Επικίνδυνη πυρκαγιά δίπλα σε ξυλουργική μονάδα, ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής (30/7) στην όμορφη Κοινότητα Παύλιανης του Δήμου Λαμιέων.

Από το πρώτο λεπτό, οι κάτοικοι με τα λάστιχα και στη συνέχεια τρία πυροσβεστικά οχήματα που έφτασαν γρήγορα στο σημείο επενέβησαν ώστε η πυρκαγιά να τεθεί υπό έλεγχο λίγα λεπτά πριν τις 5 το απόγευμα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, πιθανότατα η πυρκαγιά ξεκίνησε από μετασχηματιστή της ΔΕΗ. Στην περιοχή πάντως επενέβη και συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ για αποκατάσταση της ζημιάς.

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή τόσο ο εντεταλμένος σύμβουλος για τη ΔΕ Παύλιανης Γιάννης Ζωγράφος με την Πρόεδρο της Κοινότητας Λέτα Κρέτσα, όσο και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαμιέων, Κώστας Ξεφλούδας που βρίσκεται μαζί με το προσωπικό σε επιφυλακή.

Γενικότερα όλος ο κρατικός μηχανισμός, Πυροσβεστική, Πολιτική Προστασία, Αστυνομία, βρίσκεται σε μερική επιφυλακή λόγω των ακραίων θερμοκρασιών που επικρατούν και ευνοούν την εκδήλωση πυρκαγιών.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από το σημείο: