Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το "Ευχαριστώ" της Διεύθυνσης Φυλακών Δομοκού στο Φώτη Σερέτη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 09:54 Το "Ευχαριστώ" της Διεύθυνσης Φυλακών Δομοκού στο Φώτη Σερέτη

Διαβάστε το ευχαριστήριο του Καταστήματος Κράτησης Δομοκού προς τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη.

«Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον κ. Φώτιο Σερέτη, Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, για την εποικοδομητική συζήτηση και το άριστο κλίμα που επικράτησε στα πλαίσια της συνάντησής μας στο

Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, παρουσία και του  Δ.Σ. του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς Γ.Κ.Κ. Δομοκού.

Συζητήθηκαν θέματα, προτάθηκαν απόψεις και βρέθηκαν κοινές λύσεις σε προβλήματα που απασχολούν το Κατάστημά μας. Με απώτερο στόχο την αποφυγή των πολλαπλών μεταγωγών κρατουμένων στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας συναποφασίστηκε:

α) Οι ψυχιατρικές εξετάσεις να διεξάγονται στο εξής με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων (μέσω skype), χωρίς τη μεταφορά των κρατουμένων στο Ψυχιατρικό Τμήμα του Γ.Ν. Λαμίας.

β) Ο ακτινολογικός έλεγχος, οποίος σημειωτέον είναι αρκετά συχνός για τους κρατουμένους του Καταστήματός μας, να διενεργείται πλέον στο Κέντρο Υγείας Δομοκού, όπου θα υπάρξει η κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή. 

Τελειώνοντας θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την πολύτιμη βοήθεια και την αγαστή συνεργασία στις δύσκολες στιγμές της πανδημίας (covid-19), γνωρίζοντάς σας ότι η Υπηρεσία μας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας».                 

Μετά τιμής

Ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης
Στέφανος Μπαντής