Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 10:10 Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Την Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας επισκέφθηκαν την Πέμπτη (29/7) τα στελέχη της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με έδρα τη Λαμία, όπου συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, Αστυνόμο Α’ Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Επίκεντρο της συζήτησης αποτέλεσε η λειτουργία των νέων Μονάδων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία και οι υπηρεσίες που παρέχονται για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων.

Τονίστηκε η αναγκαιότητα ανοιχτής συνεργασίας με τις Αστυνομικές Αρχές και τα Σώματα που επιχειρούν στο πεδίο, για την έγκαιρη ενημέρωση των ατόμων που χρήζουν υποστήριξης και τη διενέργεια παραπομπών.

Οι νέες Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία βρίσκονται επί της οδού Βασιλικών 20 και παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22310 45456 & 22310 67885.

Η υποστήριξη των ατόμων πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής.

Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας και του Πολυδύναμου Κέντρου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία εντάσσονται στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας - ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση