Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στα ορεινά χωριά της Οίτης ο Θύμιος Καραΐσκος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 15:00 Στα ορεινά χωριά της Οίτης ο Θύμιος Καραΐσκος

Συνεχίζει τις "εξορμήσεις" στα χωριά του Δήμου Λαμιέων ο Θύμιος Καραΐσκος.

Στους κατοίκους των Κοινοτήτων του ορεινού όγκου της Οίτης βρέθηκε την Κυριακή ο Δήμαρχος, συνεχίζοντας τις επισκέψεις στα χωριά του Δήμου Λαμιέων.

Πιο συγκεκριμένα μαζί με τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Θανάση Ντούζγο και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Κώστα Ξεφλούδα επισκέφτηκαν τις Κοινότητες Νεοχωρίου, Καστανιάς και Λυχνού, που σφύζουν από κίνηση και ζωή τους μήνες του καλοκαιριού.

«Ο πλούτος των ορεινών κοινοτήτων μας της Οίτης, είναι ανεξάντλητος.

Η καθεμιά με ιδιαίτερη ομορφιά, αλλά και με ιδιαίτερες ανάγκες.
-
Τις ανάγκες αυτές συζητήσαμε με τους Προέδρους, τους κατοίκους και τους επισκέπτες σε μια γόνιμη και δημιουργική συζήτηση, κατά την οποία, μέσα από διάλογο και ανταλλαγή απόψεων, ακούσαμε τα προβλήματα και τις προτάσεις τους, τους ενημερώσαμε για όλα τα θέματα που έχουμε επιλύσει μέχρι σήμερα, καθώς και τις παρεμβάσεις και το σχέδιό μας στο επόμενο διάστημα.
-
Στόχος μας, μέσα από κοινή προσπάθεια, να διαμορφώσουμε ένα πιο φιλικό και ελκυστικό περιβάλλον, που να εξασφαλίζει αύξηση της επισκεψιμότητας και συνθήκες τέτοιες, ώστε να μετατραπούν σε τουριστικούς προορισμούς
», αναφέρει ο Θύμιος Καραΐσκος.

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Λαμίεων και περισσότερες φωτογραφίες:

Στην Υπάτη την Πέμπτη ο Δήμαρχος Λαμιέων

Συνεχίζοντας τον κύκλο συναντήσεων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 από 9.00΄ μέχρι 14.00΄,  θα βρίσκεται στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Υπάτης, στο Δημοτικό Κατάστημα της Υπάτης, όπου θα συναντήσει δημότες από όλη τη Δημοτική Ενότητα Υπάτης.

Στόχος των συναντήσεων  αυτών, είναι η επίλυση τοπικών ζητημάτων που απασχολούν τους κατοίκους των Δημοτικών Ενοτήτων, καθώς και ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός δράσεων και πρωτοβουλιών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, στο πλαίσιο της ισόρροπης ανάπτυξης του Δήμου μας σε όλη τη γεωγραφική του έκταση.

*Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν με βάση τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.