Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ευχαριστώ του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας στο Χρήστο Σταϊκούρα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021 08:43 Το ευχαριστώ του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας στο Χρήστο Σταϊκούρα

Για την επανεκτέλεση των δρομολογίων της παλιάς γραμμής Τιθορέα - Λιανοκλάδι από Σεπτέμβριο...

Με ευχαρίστηση υποδέχτηκε την είδηση για την επανεκτέλεση των δρομολογίων της παλιάς γραμμής Τιθορέα - Λιανοκλάδι τα Σαββατοκύριακα από Σεπτέμβριο, ο δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Η παραπάνω δέσμευση ήταν προϊόν τηλεδιάσκεψης του Υπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Φθιώτιδας Χρηστου Σταϊκούρα με τους ανθρώπους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του ΟΣΕ, κάτι που χαροποίησε τους ανθρώπους του Δήμου που τον ευχαρίστησαν δημόσια για την παρέμβασή του:

«Το πάγιο, διαρκές και δίκαιο αίτημα του Δήμου μας, σχετικά με την επαναλειτουργία των δρομολογίων 1520 και 1521 της γραμμής Τιθορέα – Λιανοκλάδι, συζήτησε σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Φίλιππο Τσαλίδη και τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Σπύρο Πατέρα μέσω τηλεδιάσκεψης.

Αποτέλεσμα της συζήτησης αυτής ήταν η δέσμευση των διοικήσεων για την επανεκτέλεση των δρομολογίων τα σαββατοκύριακα από Σεπτέμβριο.

Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό μας για την καίρια παρέμβασή του και το ενδιαφέρον του για ένα ζήτημα ιδιαίτερα σημαντικό τόσο για την εξυπηρέτηση των δημοτών μας όσο και για την προώθηση του τουρισμού στον Δήμο μας! Με άμεσες και αποτελεσματικές ενέργειες έχει αποδείξει ότι εγκύπτει στα μικρά και μεγάλα προβλήματα της Φθιώτιδας και ανταποκρίνεται θετικά στα αιτήματά μας δίνοντας λύσεις!

Επιμένουμε ότι η παραπάνω γραμμή είναι απαραίτητη για τον τόπο μας και όντας στις επιδοτούμενες άγονες γραμμές θα συνεχίσουμε δυναμικά τις διεκδικήσεις για καθημερινή επαναλειτουργία των δρομολογίων, όπως λειτουργούσε προ πανδημίας