Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021 22:37 Νέα απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση της Φθιώτιδας

Παραμένει ο πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στην περιοχή της ΠΕ Φθιώτιδας σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για την Τετάρτη 4/8/2021.

Για ένα ακόμη 24ωρο θα ισχύσει το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε όλες τις δασικές περιοχές και στα περιαστικά δάση αρμοδιότητας του Δασαρχείου  Λαμίας, Αταλάντης και Σπερχειάδας  από την 12η βραδινή (00:00) της 4/8/2021 έως την 12η βραδινή  της 5/8/2021 (24:00 της 4/8/2021).

Οι υπηρεσίες των Δήμων που εντάσσονται στα διοικητικά όρια των ανωτέρω Δασαρχείων (Λαμίας, Αταλάντης, Σπερχειάδας) καλούνται να συνδράμουν στο έργο του, με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο είναι δυνατόν και να προσφέρουν την αρωγή τους,  σε συνεργασία με τα κατά τόπους Δασαρχεία και τα κατά τόπους Αστυνομικά τμήματα και Πυροσβεστικές Υπηρεσίες.

Όλο το προσωπικό και τα μέσα των δήμων της Φθιώτιδας (ιδιωτικά και μισθωμένα υδροφόρα, χωματουργικά ΜΕ κα) έχουν τεθεί σε κατάσταση ΠΟΛΥ αυξημένης ετοιμότητας καθώς και την ετοιμότητά τους για την λήψη απόφασης και εφαρμογή του μέτρου της οργανωμένης απομάκρυνσης πληθυσμού αν αυτό απαιτηθεί.

Ο χάρτης: