Μέχρι τις Λιβανάτες έφτασαν οι στάχτες από τη μεγάλη φωτιά στην Εύβοια - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021 00:38 Μέχρι τις Λιβανάτες έφτασαν οι στάχτες από τη μεγάλη φωτιά στην Εύβοια - ΒΙΝΤΕΟ

Εφιαλτικό σκηνικό από το τεράστιο πύρινο μέτωπο στη Λίμνη Ευβοίας...

Οι φλόγες έφτασαν μέχρι τη θάλασσα στη μεγάλη πυρκαγια της Εύβοιας, όπου έκαψαν σπίτια, επιχειρήσεις και ενοικιαζόμενα δωμάτια σε παραλιακούς οικισμούς.

Η νύχτα θα ειναι πολύ δύσκολη για τις πυροσβεστικές δυναμεις, αφου η πυρκαγια ειναι ανεξέλεγκτη. Έχουν εκκενωθεί πολλά χωριά και οικισμοί και ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουν κινδυνέψει ανθρώπινες ζωές.

Οι κάτοικοι παρακαλούν να μην γυρίσει ο αέρας γιατι τότε θα απειληθούν ακόμη περισσότερες κατοικημένες περιοχές. Όλοι ελπίζουν ότι θα έρθουν ενισχύσεις από αέρος με το πρώτο φως της ημέρας.

Το πύρινο μέτωπο ειναι τεράστιο και παντού "βρέχει" στάχτες, οι οποίες έφτασαν ακόμη και στην απέναντι πλευρά του Ευβοϊκού, στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στις Λιβανάτες, όπως φαίνεται στο βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης.

Δείτε βίντεο από τη μεγάλη πυρκαγια στη Λίμνη Ευβοίας, από το οποίο μπορούμε να καταλάβουμε πόσο δύσκολη ειναι η νύχτα που διανύουμε.

Επίσης σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας λίγο μετά τις 9:00΄ το βράδυ, λόγω της πυρκαγιάς διακόπηκε η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Στροφυλλιάς - Ροβιών από το 8ο χλμ μέχρι το 23ο χλμ, και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στο επόμενο βίντεο θα δείτε τη φωτιά να ειναι μέσα σε οικισμό και πολύ κοντά μάλιστα σε πρατήριο υγρών καυσίμων

Δείτε βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες....

Προσαρμοσμένη αναζήτηση