Θύμιος Καραΐσκος: Σήμερα το ραντεβού με Δημότες από χωριά της Υπάτης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 08:27 Θύμιος Καραΐσκος: Σήμερα το ραντεβού με Δημότες από χωριά της Υπάτης

Ο Δήμαρχος Λαμιέων θέλει να ακούσει από πρώτο χέρι τα προβλήματα και να έρθει σε άμεση επαφή με τους κάτοικους όλων των κοινοτήτων.

Μπορεί πρόσφατα ο Θύμιος Καραΐσκος να επισκέφτηκε αρκετά από τα χωριά της Υπάτης και να ήρθε σε επαφή με αρκετούς από τους κατοίκους, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει το πρόγραμμα των συναντήσεων με τους δημότες που έχει ξεκινήσει για όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Έτσι λοιπόν συνεχίζοντας τον κύκλο συναντήσεων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 από 9.00΄ μέχρι 14.00΄,  θα βρίσκεται στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Υπάτης, στο Δημοτικό Κατάστημα της Υπάτης, όπου θα συναντήσει δημότες από όλη τη Δημοτική Ενότητα Υπάτης.

Στόχος των συναντήσεων  αυτών, είναι η επίλυση τοπικών ζητημάτων που απασχολούν τους κατοίκους των Δημοτικών Ενοτήτων, καθώς και ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός δράσεων και πρωτοβουλιών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, στο πλαίσιο της ισόρροπης ανάπτυξης του Δήμου μας σε όλη τη γεωγραφική του έκταση.

*Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν με βάση τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση