Κόλαση στην Εύβοια: Το Λιμενικό απομακρύνει εγκλωβισμένους - Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021 19:07 Κόλαση στην Εύβοια: Το Λιμενικό απομακρύνει εγκλωβισμένους - Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ

Το πύρινο μέτωπο στην Εύβοια φτάνει τα 30 χιλιόμετρα - Καίει σπίτια η φωτιά, απομακρύνονται εγκλωβισμένοι από την παραλία - Οι φλόγες έχουν φτάσει μέσα στις Ροβιές και οι κάτοικοι φεύγουν άρον άρον με φέρι μποτ και ΙΧ προς Αιδηψό.

Δύσκολες ώρες για κατοίκους και τουρίστες στις Ροβιές από τη φωτιά που κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της στην Εύβοια.

Οι Αρχές κάλεσαν όλους να συγκεντρωθούν στην παραλία, καθώς ένα τεράστιο μέτωπο φωτιάς έρχεται από τη βόρεια πλευρά με φλόγες που ξεπερνούν και τα 20 μέτρα μέσα σε πευκόφυτη περιοχή σε αρκετά σημεία.

Οι φλόγες κάλυψαν ακόμη και το δρόμο από τη Λίμνη προς τις Ροβιές με συνέπεια η Αστυνομία να διακόψει κάθε κυκλοφορία για να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία μεταφοράς εγκλωβισμένων πολιτών στις Ροβιές με σκάφη του Λιμενικού.

Επειδή όμως η πύρινη λαίλαπα πλησιάζει με γρήγορη ταχύτητα αποφασίστηκε η απομάκρυνση τους με δύο σκάφη του Λιμενικού, παραπλέοντα ιδιωτικά σκάφη και μια "παντόφλα" που βρίσκονται στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όλοι οι πολίτες είναι καλά στην υγεία τους.

Το βίντεο που δημοσιεύει κάτοικος της ευρύτερης περιοχής στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook είναι ενδεικτικό της μανίας της πυρκαγιάς που "σαρώνει" τα πάντα στην Εύβοια.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε βίντεο με εθελοντές πυροσβέστες τι κατέγραψαν στη διαδρομή φεύγοντας από τις Ροβιές

Προσαρμοσμένη αναζήτηση