Στο ΦΕΚ η απόφαση για τα «Κόκκινα Σπίτια Μαλεσίνας»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 11:09 Στο ΦΕΚ η απόφαση για τα «Κόκκινα Σπίτια Μαλεσίνας»

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν τους φακέλους με τα δικαιολογητικά ώστε να εκδοθούν οι παραχωρητήριοι τίτλοι.

Διαβάστε το σχετικο δελτίο τύπου του Υπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστου Σταϊκούρα.

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ τεύχος Β’ αριθ. 3574, 4.8.2021, η Υπουργική Απόφαση με θέμα «Καθορισμός όρων, προϋποθέσεων και διαδικασίας εξέτασης αιτημάτων ενώπιον της Επιτροπής του άρθρου 28 παρ. 2 του ν. 4778/2021, των όρων της παραχώρησης, καθώς και των θεμάτων λειτουργίας της Επιτροπής αυτής», σχετικά με τα «Κόκκινα Σπίτια Μαλεσίνας».

Σημειώνεται ότι η Υπουργική Απόφαση προέκυψε κατόπιν συνεργασίας του Υπουργού Οικονομικών κ. Σταϊκούρα, των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών, του Δήμου Λοκρών και τοπικών παραγόντων.

Καλούμε τους 259 πολίτες, που καταρχήν έχουν εκδηλώσει προκαταρκτικό ενδιαφέρον, αλλά και όσους άλλους είναι δικαιούμενοι υποβολής αίτησης, να προσκομίσουν άμεσα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην αρμόδια Επιτροπή εξέτασης αιτήσεων και γνωμοδότησης για την παραχώρηση εκτάσεων του άρθρου 28 του ν. 4778/2021, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι 30/9 και στη συνέχεια να εκδοθούν οι παραχωρητήριοι τίτλοι από το Υπουργείο Οικονομικών.

Με συνέπεια, ασφάλεια και ορθολογισμό, ένα διαχρονικό πρόβλημα της περιοχής δρομολογείται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση