Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Είδε πολύ κόσμο στην Υπάτη ο Δήμαρχος Λαμιέων (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2021 08:52 Είδε πολύ κόσμο στην Υπάτη ο Δήμαρχος Λαμιέων (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Θα συνεχιστούν οι επισκέψεις και οι επαφές με τους δημότες σε όλες τις δημοτικές ενότητες....», δηλώνει ο Θύμιος Καραΐσκος.

Στο Δημοτικό Κατάστημα της Υπάτης βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος συνεχίζοντας τον κύκλο συναντήσεων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου, όπου είχε επαφές και συναντήσεις με δημότες, προέδρους κοινοτήτων και εκπροσώπους φορέων. 

Ο Δήμαρχος Λαμιέων μιλώντας στο LamiaReport δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από τις επαφές που είχε σήμερα στην Υπάτη, τονίζοντας ότι «αποστολή μας ειναι να υπηρετούμε το δημότη και αυτό γίνεται καλύτερα ότι έρχεσαι πιο κοντά σε αυτόν, στον τόπο που ζει και κινείται και ενημερώνεσαι από πρώτο χέρι για τα προβλήματα της κάθε περιοχής. Επίσης μας δίνεται η ευκαιρία να τους ενημερώσουμε για τις δράσεις που έχουμε προγραμματίσει ως Δημοτική Αρχή σε κάθε Δημοτική Ενότητα.... », είπε ο Θύμιος Καραΐσκος.

Την ικανοποίησή τους για την πρωτοβουλία αυτή του Δημάρχου εξέφρασαν τόσο οι πρόεδροι των Κοινοτήτων, όσο και δημότες που συναντήθηκαν μαζί του.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες από τις συναντήσεις που είχε ο Δήμαρχος Λαμιέων σήμερα στην Υπάτη: