Κλειστή η εθνική οδός Λαμίας - Αθηνών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2021 13:10 Κλειστή η εθνική οδός Λαμίας - Αθηνών

Από παρακαμπτήριο η κυκλοφορία μέσω Θήβας- Μην ταξιδέψετε αν δεν είναι ανάγκη.

Κλειστή παραμένει η εθνική οδός Λαμίας - Αθηνών για όλα τα οχήματα, από τα όρια του νομού Φθιώτιδας και μέχρι τον κόμβο Καλυφτάκη εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς που κατακαίει περιοχές της Αττικής.

Όσοι κινούνται προς Αθήνα από όρια Π.Ε. Φθιώτιδας γίνεται εκτροπή αυτών από Α/Κ Θηβών (χ/θ 90,000) και τελικώς διεξαγωγή της κυκλοφορίας τους από την Επ. Οδό Θηβών - Μουρικίου και ακολούθως από Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών.

Επίσης σε ισχύ είναι το απαγορευτικό της Ελληνικής Αστυνομίας και για την κίνηση των φορτηγών και λοιπών βαρέων οχημάτων στην εθνική οδό από χ/θ 121.250 (όρια με Π.Ε. Φθιώτιδας) έως χ/θ 67.250 (όρια με Π.Ε. Αττικής).

Σημειώνεται ότι η κίνηση είναι πολύ αυξημένη στην παλαιά εθνική οδό με μεγάλες ουρές οχημάτων.

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που μας έστειλε φίλος οδηγός, παρά την απαγόρευση κυκλοφορουν και πολλά φορτηγά, που ίσως μεταφέρουν τρόφιμα ή ευπαθή προϊόντα. Όπως μας ενημέρωσε η κίνηση είναι πολύ μεγάλη και στα δύο ρεύματα, κυρίως όμως προς Αθήνα.

Ομοίως, παρατηρείται κυκλοφοριακή συμφόρηση στο ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη, όπου γίνεται η αναστροφή των οχημάτων προς Αθήνα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν την κίνηση προς τη γέφυρα Καλυφτάκη και γενικότερα το ταξίδι τους προς Αττική, εκτός εξαιρετικών αναγκών και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των τροχονόμων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση