Χωρίς θετικό τα rapid tests στην Τραγάνα - Επόμενη δειγματοληψία στην Αρκίτσα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 14:36 Χωρίς θετικό τα rapid tests στην Τραγάνα - Επόμενη δειγματοληψία στην Αρκίτσα

Ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τις Κινητές Ομάδες Υγείας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Φθιώτιδας, πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 10 Αυγούστου δωρεάν rapid tests Covid-19 για πεζούς στην κεντρική πλατεία της Τραγάνας.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 49 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

Ο Δήμαρχος Λοκρών ευχαριστεί όσους προσήλθαν στη διαδικασία δειγματοληψίας, καθώς και το κινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Φθιώτιδας για την πολύτιμη υγειονομική συνδρομή του.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Φθιώτιδας προχωρά στη διενέργεια rapid tests Covid-19 για πεζούς και χωρίς ραντεβού μπροστά από το Κοινοτικό Κατάστημα της Αρκίτσας από τις 10:00’ έως τις 13:00’.

Η προσέλευση του κοινού που επιθυμεί να υποβληθεί στο τεστ είναι ελεύθερη.

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις και να φορούν μάσκα. Για τη διενέργεια του τεστ θα πρέπει να επιδείξουν Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, να δηλώσουν το ΑΜΚΑ τους καθώς και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Στη δειγματοληψία μπορούν να συμμετέχουν εμβολιασμένοι και μη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση