Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Προφυλακίστηκε ο 53χρονος για το βιασμό της 19χρονης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 08:03 Λαμία: Προφυλακίστηκε ο 53χρονος για το βιασμό της 19χρονης

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 53χρονος που φέρεται να βίασε με την απειλή μαχαιριού 19χρονη από τη Λαμία.

Ο 53χρονος ανέβηκε σήμερα τα σκαλιά των Δικαστηρίων της Λαμίας και απολογήθηκε ενώπιον της κ. Ανακρίτριας και του κ. Εισαγγελέα, υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη της 19χρονης και ότι δεν υπήρξε βιασμός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο κατηγορούμενος δεν έπεισε τους δικαστικούς λειτουργούς οι οποίοι, ομόφωνα, αποφάσισαν ότι έπρεπε να προφυλακιστεί.

Δείτε βίντεο από την προσαγωγή του 53χρονου στα Δικαστήρια Λαμίας σήμερα το πρωί:

«Με βίασε με το μαχαίρι στο λαιμό»

Οι πληροφορίες του LamiaReport αναφέρουν ότι ο 53χρονος οδήγησε με το αυτοκίνητο του την 19χρονη  σε ερημικό σημείο στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, όπου με την απειλή μαχαιριού την βίασε.

«Φώναξε όσο θέλεις, δεν σε ακούει κανένας...εδώ έχω σκοτώσει άλλες τρεις γυναίκες», της ειπε ο 53χρονος ο οποίος μάλιστα τη χτύπησε και στο πρόσωπο.

  Όταν ο 53χρονος τη βίασε και θέλησε να φύγει διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο είχε ακινητοποιηθεί από βλάβη.

Τότε της ειπε ότι θα πάρουν την αστυνομία να ζητήσουν βοήθεια και να προσέξει να μην πει τίποτα για το βιασμό. Η 19χρονη βρήκε όμως τρόπο να τηλεφωνήσει ξανά στην αστυνομία κρυφά και να ενημερώσει για ότι έγινε.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τον 53χρονο και στη συνέχεια η 19χρονη όταν μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα έζησε στα χέρια του 53χρονου μέσα στο αυτοκίνητο.