Λαμία: Μεθυσμένος ρομά χτύπησε δύο γυναίκες και επιτέθηκε σε αστυνομικό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 09:42 Λαμία: Μεθυσμένος ρομά χτύπησε δύο γυναίκες και επιτέθηκε σε αστυνομικό

«Θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας, αν δεν τους κλείσουν μέσα, λένε οι κάτοικοι της Ανθήλης....»

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 10:00΄ το βράδυ της Δευτέρας στην πλατεία της Ανθήλης όταν σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ένας 38χρονος ρομά, ο οποίος ήταν "λιώμα", χτύπησε μια γυναίκα από ένα κατάστημα εστίασης. 

Κάποιοι από τους θαμώνες τον απομάκρυναν και δεν έδωσαν συνέχεια αφού όπως είπαν ήταν πολύ μεθυσμένος. Ο 38χρονος έφυγε από την πλατεία και περνώντας από έναν δρόμο του χωριού είχε ένα φραστικό επεισόδιο με δυο ηλικιωμένες γυναίκες που καθόντουσαν έξω στην αυλή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο LamiaReport ο 38χρονος απείλησε ότι θα σκοτώσει με καλάσνικοφ το γιο της μιας γυναίκας, που ειναι αστυνομικός, και στη συνέχεια τη χαστούκισε.

Γείτονες που είχαν ακούσει τη φασαρία και βγήκαν έξω κάλεσαν την αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο. Αρχικά ο 38χρονος αρνιόνταν να μπει στο περιπολικό της Άμεσης Δράσης και όταν τελικά μπήκε μέσα σε αυτό επιτέθηκε σε έναν από τους αστυνομικούς πιάνοντας τον από το λαιμό.

Τελικά οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και του περάσαν χειροπέδες για να τον μεταφέρουν στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου.

Οι κάτοικοι στην Ανθήλη έχουν φτάσει πλέον στα όριά τους αφου τα επεισόδια είναι σχεδόν καθημερινά, όπως και οι κλοπές με τις διαρρήξεις. στην περιοχή.

«Εάν επιτέλους η αστυνομία και ο Εισαγγελέας δεν κανουν αυτό που πρέπει θα αναγκαστούμε να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας....», έλεγε αγανακτισμένος ένας από τους κατοίκους της Ανθήλης.

«Τι άλλο θα πρέπει να γίνει για ενδιαφερθούν κάποιοι από τους αρμόδιους; Ρομά επιτέθηκε σε ηλικιωμένη γυναίκα χτυπώντας την και την απείλησε ότι θα της σκοτώσει τον γιο που είναι αστυνομικός με καλάσνικοφ. Στην συνέχεια επιτέθηκε σε αστυνομικό και όλα αυτά μπροστά στα μάτια μας. Λυπάμαι πολύ που το 2021 έχουμε παραβατικές συμπεριφορές ατιμώρητες...», είπε στο LamiaReport o Κοινοτικός Σύμβουλος Κώστας Χριστοδούλου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση