Το πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων για την εισαγωγή πτυχιούχων στην Πυροσβεστική Ακαδημία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2021 08:08 Το πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων για την εισαγωγή πτυχιούχων στην Πυροσβεστική Ακαδημία

Αναρτήθηκε το πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων (ΠΚΕ) για την εισαγωγή πτυχιούχων Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων στην Σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας το Ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 με κατατακτήριες εξετάσεις.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα καταρτίστηκε από το Εκπαιδευτικό Συμβούλιο της Σχολής Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Επιτελείου ΑΠΣ και έχει ως εξής:

1. Ως έδρα της Υγειονομικής Επιτροπής Εξέτασης και της Επιτροπής Ψυχοτεχνικών Δοκιμασιών για τη διενέργεια των αντίστοιχων εξετάσεων και δοκιμασιών ορίζεται η Πυροσβεστική Ακαδημία, οδός Μάτσα αριθ. 32, Θέση Καλυφτάκη, Κάτω Κηφισιά Αττικής.

2. Ως έδρα των Επιτροπών Αθλητικών Δοκιμασιών για τη διενέργεια των αντίστοιχων αγωνισμάτων ορίζεται το Δημοτικό Γήπεδο Παλλήνης - Γήπεδο ποδοσφαίρου «Γεώργιος Δέδες», Λεωφόρος Μαραθώνος και Λεωφόρος Ανθούσας, είσοδος από τη Λεωφ. Ανθούσας, Παλλήνη Αττικής (έναντι σταθμού Μετρό Παλλήνης).

3. Ώρα προσέλευσης των υποψηφίων σε κάθε Επιτροπή ΠΚΕ του Πυροσβεστικού Σώματος ορίζεται η 07:30' π.μ.

Τα όρια και οι προσπάθειες ανά αγώνισμα:

Περισσότερα ΕΔΩ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση