Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Πόσα είναι τα ενεργά κρούσματα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 07:44 Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Πόσα είναι τα ενεργά κρούσματα

Δειγματοληψία στο δημοτικό Κατάστημα Ελάτειας του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου από ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ στο πλαίσιο του ελέγχου του επιδημιολογικού φορτίου στον Δήμο.

Πραγματοποιήθηκαν 66 γρήγορα τεστ (rapid test) και βρέθηκε ένα (1) θετικό διαμορφώνοντας τη θετικότητα στο 1,52%.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, «όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας προσπαθεί, με το βάρος που του αναλογεί, να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και παρεμβάσεις, ώστε να αποφευχθεί μία ανεξέλεγκτη διασπορά. Η σημερινή εικόνα του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, όπως φαίνεται και στην επίσημη εβδομαδιαία ενημέρωση, δείχνει ότι με πειθαρχία, συνεργασία και το υψηλό αίσθημα ευθύνης όλων μας καταφέραμε να κρατήσουμε τα ενεργά κρούσματα σε χαμηλά και διαχειρίσιμα επίπεδα».

Τα επίσημα στοιχεία:

«Ο υγειονομικός κίνδυνος, όμως, παραμονεύει και η "δίνη" των μεταλλάξεων σε ολόκληρη τη χώρα μας υπενθυμίζει ότι οι ισορροπίες είναι εύθραυστες», υπενθυμίζει η δημοτική αρχή και συμβουλεύει: «Για να παραμείνουμε ασφαλείς και στα ίδια χαμηλά ποσοστά, θα πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα προστασίας και αποφυγής διασποράς του ιού και σε καμία περίπτωση ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ!!!».