Νοσηλεύτρια από Κοζάνη με πιστοποιητικό εμβολιασμού από τον Παλαμά Καρδίτσας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 11:42 Νοσηλεύτρια από Κοζάνη με πιστοποιητικό εμβολιασμού από τον Παλαμά Καρδίτσας

Έρευνα για να εξακριβωθεί πως μια νοσηλεύτρια του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού από τον Παλαμά Καρδίτσας.

Η διοίκηση του ιδρύματος, σε στενή συνεργασία με την 3η ΥΠΕ όπως αποκαλύπτει το Kozanimedia ερευνά  νοσηλεύτρια από την Κοζάνη, ηλικίας 45-50 ετών, η οποία αρχικά δεν επιθυμούσε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και στη συνέχεια προσκόμισε πιστοποιητικό εμβολιασμού από το Κέντρο Υγείας στον Παλαμά Καρδίτσας, υποστηρίζοντας ότι πήγε εκεί επειδή είχε αρκετούς γνωστούς.

Τόσο ο διοικητής του Μαμάτσειου Στέργιος Γκανάτσιος, όσο και ο εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων Δημήτρης Ντέντης, επιβεβαίωσαν ότι γίνεται έρευνα αλλά αρνήθηκα να μπουν σε λεπτομέρειες.

Όλα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα πάντα με το Kozanimedia, ερευνώνται δυο, τουλάχιστον, ακόμη περιπτώσεις που, ενδεχομένως, δεν έχουν τηρήσει τις σχετικές διαδικασίες, με τη μια να αφορά σε γιατρό του Μαμάτσειου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση