Κενές θέσεις στο 16ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 12:47 Κενές θέσεις στο 16ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

Με κλήρωση η πλήρωσή τους…

Η Διεύθυνση του 16ου Δημοτικού Σχολείου που θα λειτουργήσει φέτος για πρώτη φορά ως Πειραματικό, ανακοίνωση την πλήρωση:

  • 22 θέσεων μαθητών/τριών στην Πρώτη (Α΄) του Σχολείου
  • 06 θέσεων μαθητών/τριών στη Δευτέρα (Β΄) του Σχολείου

Οι εν λόγω θέσεις θα πληρωθούν μετά από διαδικασία κλήρωσης.

Η διεξαγωγή της κλήρωσης θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Σχολείου την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:00 πμ, υπό την ευθύνη της Διεύθυνσης του σχολείου.

Σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης κατά της πανδημίας κατά τη διεξαγωγή της κλήρωσης εφαρμόζονται όσα προβλέπονται στην ισχύουσα ΚΥΑ.

Οποιαδήποτε ανάλογη κενή θέση προκύψει στις παραπάνω τάξεις μέχρι και 20 Ιανουαρίου 2022 θα πληρωθεί από τους πίνακες επιλαχόντων της παραπάνω διαδικασίας. Μετά την 20η Ιανουαρίου 2022 παύει η ισχύς των πινάκων επιλαχόντων.

Η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στην κλήρωση γίνεται μετά από αίτηση-υπεύθυνη δήλωση και των δύο (2) γονέων/κηδεμόνων του/της μαθητή/τριας έως την Παρασκευή 10/9 στις 09:00 π.μ. που θα αναφέρει:

"Παρακαλώ να δεχθείτε τη συμμετοχή του παιδιού μου/μαθητής/τριας<Ονοματεπώνυμο μαθητή/τριας> στη διαδικασία κλήρωσης για την εισαγωγή στην τάξη <Α ή Β τάξη, γράφετε αναλόγως> του 16ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Λαμίας."

Σε περίπτωση υποβολής αίτησης συμμετοχής ηλεκτρονικά, η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση απαιτείται να έχει εκδοθεί μέσω της ψηφιακή πύλης gov.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com