Λαμία: Στο Service Park και κοντά στα πληρώματα ο Θύμιος Καραΐσκος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2021 13:29 Λαμία: Στο Service Park και κοντά στα πληρώματα ο Θύμιος Καραΐσκος

Ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία διάσημοι και μη συμμετέχοντες - Όλοι μιλάνε για το καλύτερο Service Park του Ράλι Ακρόπολις.

Σε ρυθμούς Ράλλυ Ακρόπολις με «το πόδι στο γκάζι», ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος, ελέγχει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την υποδειγματική φιλοξενία του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στη Φθιωτική πρωτεύουσα.

Το πρωί της Πέμπτης, 1η ημέρα του αγώνα, βρέθηκε για μία ακόμη φορά στο Service Park στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ότι όλα βαίνουν καλώς και να συνομιλήσει με τα πληρώματα και ανθρώπους που εργάζονται στο χώρο.

Όλοι τους, διάσημοι και μη, παρουσιάζονται απολύτως ικανοποιημένοι και ενθουσιασμένοι από τον άνετο και φιλόξενο χώρο, όπου τοποθέτησαν τα στρατηγεία τους.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Service Park ο κ. Καραΐσκος είχε επίσης την ευκαιρία, να συναντηθεί και με τα δύο Λαμιώτικα πληρώματα που συμμετέχουν στον αγώνα και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Ο ίδιος έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook:

«Με το πόδι στο γκάζι οι οδηγοί του Rally Acropolis, αναμένουν την εκκίνηση του πιο ιστορικού θεσμού του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Σήμερα είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τα δύο Λαμιώτικα, αλλά  και με υπόλοιπα  ελληνικά πληρώματα, για να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στις μοναδικές και υπέροχες διαδρομές της περιοχής μας.

Το Rally Acropolis  ξεκινά και ο Δήμος μας εκτός από τις υποδομές της Πανελλήνιας Εκθεσης Λαμίας, είναι πανέτοιμος να παρέχει και μια άρτια διοργάνωση, φιλοδοξώντας στη συνέχεια του και τα επόμενα χρόνια στο τόπο  μας.

Το σημαιάκι της εκκίνησης πέφτει και ο αγώνας σήμερα ξεκινάει.

Καλή μας απόλαυση!!!»

Παράλληλες εκδηλώσεις

Τον σπουδαίο εθνικό μας αγώνα, στην πόλη της Λαμίας, θα πλαισιώσουν διάφορες θεματικές εκδηλώσεις.

Από την Πέμπτη 9 μέχρι και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στη Πλατεία Πάρκου, φιλοξενούνται δύο προσομοιωτές αγωνιστικών οχημάτων για να μπορέσουν να ζήσουν όλοι, μικροί και μεγάλοι, μια μοναδική εικονική αγωνιστική εμπειρία.

Την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00 το «1ο Lamia Motor Show» είναι γεγονός.

Στην οδό Ελύτη, απέναντι από το Κέντρο Αγώνα, ακριβώς μπροστά στο χώρο του 11ου Δημοτικού Σχολείου οδηγοί και αγωνιστικά οχήματα, μας προσκαλούν σε ένα πρωτόγνωρο για την πόλη Drift και Stunt Show.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα  υγειονομικά πρωτόκολλα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση