«Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών»: Από σήμερα η νέα ταινιά της Marvel στο Cinepolis Γαλαξίας!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2021 14:40 «Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών»: Από σήμερα η νέα ταινιά της Marvel στο Cinepolis Γαλαξίας!

Η νέα ταινία της Marvel «Shang-Chi Και Ο Θρύλος Των Δέκα Δαχτυλιδιών»  και ο βίος και η πολιτεία του Αγιου Νεκτάριου, σε μια διεθνή παραγωγή κινηματογραφική ξεκινούν από σήμερα στο Cinepolis Γαλαξίας!

Το Cinepolis Γαλαξίας τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι και πάλι μαζί μας, με πολυαναμενόμενες ταινίες, για να μας προσφέρει αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές.

Οι προβολές των «Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings» (Αίθουσα 1) και «Ο Άνθρωπος του Θεού» (Αίθουσα 2) ξεκινούν από σήμερα Πέμπτη (9/9)

Shang-Chi Και Ο Θρύλος Των Δέκα Δαχτυλιδιών

Περίληψη

Ο «Shang-Chi και ο Θρύλος τον Δέκα Δαχτυλιδιών» (SHANG -CHI & THE LEGEND OF THE TEN RINGS) είναι μια νέα ταινία υπερηρώων, βασισμένη στον ομώνυμο υπερήρωα της Marvel, Shang-Chi. Είναι η εικοστή πέμπτη ταινία του Marvel Cinematic Universe και η δεύτερη ταινία της Τέταρτης Φάσης. Η ιστορία θα επικεντρωθεί στον Shang-Chi, των «Μάστερ του Κουνγκ-Φου», τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Simu Liu. Ο Shang-Chi είναι ο καλύτερος μαχητής στο σύμπαν της Marvel, ο οποίος επιστρέφει σε έναν κόσμο διαφορετικό από ότι τον άφησε, γεμάτο θάνατο και καταστροφή. Τα μυστικά του παρελθόντος του θα αποκαλυφθούν και θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα.

Σκηνοθεσία: Destin Daniel Cretton

Ηθοποιοί: Simu Liu, Awkwafina, Fala Chen, Ronny Chieng, Tony Chiu-Wai Leung

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ο Άνθρωπος του Θεού

Περίληψη

Η δημοτικότητα του Νεκτάριου Κεφάλα, Μητροπολίτη Πενταπόλεως, προκαλεί τη ζήλια των κληρικών στην Αλεξάνδρεια. Από φόβο ότι θα γίνει ο επόμενος Πατριάρχης Αιγύπτου, ο κλήρος τον δυσφημίζει με αποτέλεσμα να του στερήσουν την ιερατική του ιδιότητα και να τον εξορίσουν από την Αίγυπτο. Στην Αθήνα πια, χάρη στην εξελιγμένη παιδαγωγική του τακτική γίνεται ξακουστός και κοσμαγάπητος και την ίδια εποχή επιδίδεται σε σπουδαίο συγγραφικό έργο. Όμως ο φόρτος εργασίας τον καταπονεί και αποφασίζει να αποσυρθεί στην Αίγινα. Ξαναχτίζει ένα ερειπωμένο μοναστήρι με τα ίδια του τα χέρια και χάρη στη φήμη του το μοναστήρι μεγαλώνει. Η Mονή όμως δεν αναγνωρίζεται ποτέ, ενώ ο Άγιος Νεκτάριος κατηγορείται άδικα για ανηθικότητα. Στο Αρεταίειο νοσοκομείο λίγο πριν το τέλος του, θα κάνει το τελευταίο του θαύμα.

Σκηνοθεσία: Γελένα Πόποβιτς

Ηθοποιοί: Άρης Σερβετάλης, Αλεξάντερ Πετρόφ, Μίκι Ρουρκ, Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλη Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Κίττυ Παϊταζόγλου, Μιχάλης Οικονόμου, Τόνια Σωτηροπούλου, Κορίνα-Άννα Γουγούλη, Μάνος Γαβράς, Σαράντος Γεωγλερής, Παναγιώτης Μαρίνος

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

  • «Shang-Chi Και Ο Θρύλος Των Δέκα Δαχτυλιδιών» (Αίθουσα 1) στις 7.00 το απόγευμα και στις 10.00 το βράδυ
  • «Ο Άνθρωπος του Θεού» (Αίθουσα 2) στις 7:15 το απόγευμα και στις 10.00 το βράδυ
 
Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.
 
Διαβάστε λεπτομέρειες:
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση