Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τακτική γενική επιθεώρηση στο Λιμεναρχείο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2021 17:04 Τακτική γενική επιθεώρηση στο Λιμεναρχείο Στυλίδας

Από την 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ και τον Διοικητή της Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Χρήστο Κανάκη…

Τακτική Γενική Επιθεώρηση Τομέων και Γραφείων του Λιμεναρχείου Στυλίδας, από κλιμάκιο της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε το διάστημα από 6 με 8 Σεπτεμβρίου 2021 με θετικά αποτελέσματα.

Η επιθεώρηση έγινε υπό την εποπτεία του Διοικητή της 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Χρήστο Κανάκη και με την ευκαιρία συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ ενώ δόθηκαν κατευθυντήριες οδηγίες  με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας.

Ο Διοικητής της 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ συνοδεία του Λιμενάρχη Στυλίδας Αντιπλοιάρχου Λ.Σ Ευθυμίου Βέτσικα πραγματοποίησε εθιμοτυπικές συναντήσεις με τον Σεβασμιώτατο  Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, την Δήμαρχο Στυλίδας Βιργινία Στεργίου  και τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Γιαλικάρη καθώς και με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας Ευάγγελο Μπλούνα όπου συζητήθηκαν θέματα στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ λιμεναρχείου και των ανωτέρω θεσμών, επιδίδοντας στο τέλος σε όλους τους αναμνηστικές πλακέτες.