Δύο ημέρες με πλούσιο θέαμα στο «1ο Lamia Motor Show»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 10:02 Δύο ημέρες με πλούσιο θέαμα στο «1ο Lamia Motor Show»

Το «1ο Lamia Motor Show» είναι γεγονός και έρχεται να προσφέρει πλούσιο θέαμα σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο μέσα στην πόλη, παράλληλα με το Ράλι Ακρόπολις !!!

Η πόλη της Λαμίας το επόμενο τριήμερο θα έχει την τιμητική της, αφού είναι η πόλη που φιλοξενεί το "Ακρόπολις" , τόσο στις εγκαταστάσεις της ΠΕΛ, όσο και στις μοναδικές της ειδικές διαδρομές.

Ο Δήμος Λαμιέων πέρα από τις υποδομές για την διοργάνωση στο Service Park στο χώρο της ΠΕΛ, διοργανώνει και παράλληλες εκδηλώσεις για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Στο κέντρο της πόλης

Στην πλατεία Πάρκου μέχρι και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, θα υπάρχουν δύο προσομοιωτές αγωνιστικών οχημάτων για να μπορέσουν να ζήσουν όλοι, μικροί και μεγάλοι, μια μοναδική εικονική αγωνιστική εμπειρία.

Διήμερο το «1ο Lamia Motor Show»

Την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, στις 9:00΄το βράδυ το «1ο Lamia Motor Show» θα είναι γεγονός για την πόλη.

Στην οδό Ελύτη, απέναντι από το Κέντρο Αγώνα, ακριβώς μπροστά στο χώρο του 11ου Δημοτικού Σχολείου οδηγοί και αγωνιστικά οχήματα, μας προσκαλούν σε ένα πρωτόγνωρο για την πόλη Drift και Stunt Show.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Λαμιέων οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα  υγειονομικά πρωτόκολλα.

Διαβάστε επίσης:

Ράλι Ακρόπολις: Πως θα πάτε στις Ειδικές διαδρομές - ΒΙΝΤΕΟ

Λαμία: Στο Service Park και κοντά στα πληρώματα ο Θύμιος Καραΐσκος

Λαμία: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Προσαρμοσμένη αναζήτηση