Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Ράλλυ Ακρόπολις στην Ιτέα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 16:58 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Ράλλυ Ακρόπολις στην Ιτέα

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με βάση Απόφαση του Λιμεναρχείου Ιτέας, αύριο Σάββατο 11-09-2021, και από ώρα 10:00 έως ώρα 15:00, θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εντός της πόλεως της Ιτέας, προκειμένου να διεξαχθεί με ασφάλεια το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Συγκεκριμένα, η κίνηση των εισερχομένων οχημάτων εντός της Ιτέας, μέσω της οδού Μεταμορφώσεως για την παραλιακή οδό (28η Οκτωβρίου), στο ύψος της οδού Ηλία Τρίγκα, θα προωθείται ως ακολούθως:

• Δεξιά στην οδό Ηλία Τρίγκα, ευθεία οδό Ηρώων - Μπαλλή - Ράπτη - Παπαναστασίου και στη συνέχεια αριστερά στην οδό Ν. Ευθυμίου, ευθεία - παραλιακή οδός.

• Αριστερά στην οδό Ηλία Τρίγκα - δεξιά οδό Παπαλεξανδρή και ευθεία μέχρι την παραλιακή οδό.

Η κίνηση των εισερχομένων οχημάτων εντός της Ιτέας, από ευκαλύπτους (παλαιό γήπεδο Ιτέας), θα προωθείται στην οδό Ράπτη και στη διασταύρωση με την οδό Αθανασίου Διάκου, θα στρίβουν δεξιά - οδό Παπαναστασίου και στην οδό Ν. Ευθυμίου αριστερά, ενώ στη συνέχεια ευθεία μέχρι την παραλιακή οδό.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων, κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα, να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση