Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τον έπιασαν με τα κλοπιμαία, πρόλαβε όμως να χρησιμοποιήσει τις κάρτες!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 08:44 Τον έπιασαν με τα κλοπιμαία, πρόλαβε όμως να χρησιμοποιήσει τις κάρτες!

Εξιχνιάσθηκε μία ακόμη κλοπή από σπίτι στη Χαλκίδα…

Συνελήφθη, το βράδυ της Πέμπτης (09-09-2021) στην Άμφισσα, στο πλαίσιο άμεσων αναζητήσεων που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας - Δελφών, ένας 43χρονος Ρομά, κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα ο συλληφθείς φέρεται νωρίτερα την ίδια ημέρα, να έθραυσε παράθυρο σταθμευμένου Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου και να αφαίρεσε από το εσωτερικό του, ένα κινητό τηλέφωνο και δύο (2) τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες, όπως προέκυψε, πραγματοποίησε αγορές σε πρατήριο άρτου της περιοχής.

Τα προϊόντα κλοπής κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας - Δελφών.

Κλοπή στη Χαλκίδα

Επίσης από την Ασφάλεια Χαλκίδας εξιχνιάσθηκε κλοπή από σπίτι στην Ευβοϊκή πρωτεύουσα, η οποία διαπράχθηκε στις αρχές του περασμένου Ιούλη.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός 44χρονου Αλβανού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, ο 44χρονος παραβίασε παράθυρο του σπιτιού και αφαίρεσε από το εσωτερικό του, μία τηλεόραση και διάφορα βενζινοκίνητα εργαλεία.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.