Κορωνοϊός: Παραμένει δύσκολη η κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 08:57 Κορωνοϊός: Παραμένει δύσκολη η κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας

Οκτώ θάνατοι στο Νοσοκομείο Χαλκίδας τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου…

Με γεμάτη ΜΕΘ και την Κλινική Ήπιας Νοσηλείας να δέχεται συνεχώς καινούριους ασθενείς, συνεχίζεται το 4ο κύμα στη Φθιώτιδα, όπως αποτυπώνεται στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Η κατάσταση στην Εντατική δεν έχει αλλάξει όπου νοσηλεύονται έξι ασθενείς σε ισάριθμες κλίνες που είναι η δυναμικότητα της Μονάδας, με τις ηλικίες τους να είναι από 53 έως 89 ετών, τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες, ανάμεσά τους μάνα και κόρη.

Επίσης στο Πέτρινο κτίριο όπου στεγάζεται η Κλινική Covid, νοσηλεύονται δέκα ασθενείς, μετά από πέντε εξιτήρια που δόθηκαν το τελευταίο 24ωρο. Οι ηλικίες τους είναι από 42 ετών έως 88, εφτά άνδρες και τρεις γυναίκες, από Λαμία, Αταλάντη, Μαρτίνο, Μακρακώμη, Σπερχειάδα και Ράχες.

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη έφυγε από τη ζωή 99χρονη από τη Σπερχειάδα που νοσηλευόταν με κορωνοϊό.

Δυστυχώς όμως οι θάνατοι στη γειτονική Χαλκίδα είναι περισσότεροι, καθώς μέσα σε λίγες ώρες την Πέμπτη (9/9) «έφυγαν» τρεις ασθενείς με κορωνοϊό, ανάμεσα τους και ένας 55χρονος από την Κάρυστο πλήρως εμβολιασμένος που αντιμετώπιζε όμως πολλά προβλήματα υγείας. Συνολικά μέσα στο Σεπτέμβρη έχουν καταγραφεί 8 θάνατοι ασθενών με κορωνοϊό με ηλικίες από 51 έως 87 ετών.

Αυτή τη στιγμή η ΜΕΘ του ΓΝ Χαλκίδας είναι γεμάτη με 12 ασθενείς, ενώ στην Κλινική Covid νοσηλεύονται άλλα 15 άτομα με δυναμικότητα τις 60 κλίνες.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση