Χαμός έγινε στο «1ο Lamia Motor Show» - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 14:42 Χαμός έγινε στο «1ο Lamia Motor Show» - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

 Έχει κι απόψε πλούσιο θέαμα στο «1ο Lamia Motor Show» - Πάνω από 2.000 θεατές το παρακολούθησαν το βράδυ της Παρασκευής - Δείτε απίστευτες εικόνες!

Ο Δήμος Λαμιέων παράλληλα με το Ράλι Ακρόπολις διοργάνωσε και άλλες εκδηλώσεις για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μια από αυτές είναι το διήμερο «1ο Lamia Motor Show», απέναντι από το Κέντρο Αγώνα, στον κυκλικό κόμβο της ΠΕΛ, όπου επαγγελματίες οδηγοί και αγωνιστικά οχήματα, παρουσιάζουν ένα πρωτόγνωρο για την πόλη Drift και Stunt Show.

Το βράδυ της Παρασκευής η προσέλευση του κόσμου ήταν απίστευτη, αφού περισσότεροι από 2.000 θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συναρπαστικές εικόνες με την αδρεναλίνη να χτυπάει "κόκκινο".

Για όσους δεν τα κατάφεραν να την παρακολουθήσουν χθες, λόγω της μεγάλης κοσμοσυρροής, θα έχουν την ευκαιρία σήμερα (Σάββατο) στις 9:30' το βράδυ να το απολαύσουν στον ίδιο χώρο.

Δείτε βίντεο με μοναδικές εικόνες από ψηλά στο «1ο Lamia Motor Show»:

Δείτε βίντεο από την πρώτη βραδιά στο «1ο Lamia Motor Show»:

Προσοχή: Μην προσπαθήσετε να κάνετε τα ίδια στους δρόμους της πόλης. Οι οδηγοί αυτοί είναι επαγγελματίες και έχουν εκπαιδευτεί ειδικά για αυτό που παρουσιάζουν και τα οχήματα ειναι "πειραγμένα", ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του Show

Οδήγησε κι εσύ αγωνιστικά στην πλατεία Πάρκου

Ακόμη μια παράλληλη εκδήλωση με το Ράλι Ακρόπολις γίνεται από το Δήμο Λαμιέων στην πλατεία Πάρκου, όπου μέχρι και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, θα υπάρχουν δύο προσομοιωτές αγωνιστικών οχημάτων για να μπορέσουν να ζήσουν όλοι, μικροί και μεγάλοι, μια μοναδική εικονική αγωνιστική εμπειρία.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από το «1ο Lamia Motor Show»:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση