Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο επίκεντρο της 85ης ΔΕΘ η Περιφέρεια Στερεάς με την καμπάνια «Όλοι Βόρεια Εύβοια»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 10:39 Στο επίκεντρο της 85ης ΔΕΘ η Περιφέρεια Στερεάς με την καμπάνια «Όλοι Βόρεια Εύβοια»

Πλήθος επισήμων ξεναγήθηκαν στο περίπτερο που έχει δημιουργήσει η Περιφέρεια όπου προβάλλεται και το βίντεο για την προβολή και την υποστήριξη των πυρόπληκτων περιοχών, καθώς και όλο το τουριστικό προϊόν της Στερεάς Ελλάδας και τα τοπικά προϊόντα …

Σε σημαντικές δράσεις εξωστρέφειας και προβολής συμμετέχει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μέσα από τη δυναμική παρουσία της στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με την ταυτόχρονη διεξαγωγή του Ράλι Ακρόπολις και με τη νέα καμπάνια: «Όλοι βόρεια Εύβοια»!

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προβλήθηκε για πρώτη φορά βίντεο με το οποίο ξεκίνησε επισήμως η ειδική δράση προβολής και υποστήριξης της βόρειας Εύβοιας.

Δείτε το βίντεο:

Εκτός από το τουριστικό προϊόν όλης της Στερεάς Ελλάδας, προβλήθηκαν και πολλά ακόμη τοπικά προϊόντα, από το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων και την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός ξενάγησε μεταξύ άλλων στο περίπτερο της Περιφέρειας το νέο Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη, τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, τον Υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, τον Υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης Σταύρο Καλαφάτη, την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και άλλα κυβερνητικά στελέχη.

Ο Περιφερειάρχης, υποδέχθηκε επίσης με ιδαίτερη χαρά τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, τους Περιφερειάρχες Γιώργο Πατούλη (Αττικής), Απόστολο Τζιτζικώστα (Κεντρικής Μακεδονίας), Χρήστο Μέτιο (Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης), Παναγιώτη Νίκα (Πελοποννήσου), κοινοβουλευτικούς και άλλους αυτοδιοικητικούς.

Θετικό πρόσημο και για τη Στερεά Ελλάδα είχαν όσα ανακοίνωσε από τη ΔΕΘ ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έκανε ειδική αναφορά στην ανασυγκρότηση, μέσα από το δάσος και τις υποδομές της βόρειας Εύβοιας.

Μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός δήλωσε: «Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι η “καρδιά της Ελλάδας” και βρέθηκε ξανά στην καρδιά των εξελίξεων. Συμμετείχε οργανωμένα και δυναμικά στην 85η ΔΕΘ και απέσπασε την προσοχή όλων με θεματικούς άξονες την Αγροδιατροφή, τον Πολιτισμό, τον Τουρισμό και την Επιχειρηματικότητα.

»Αναδείξαμε επίσης, όσα ξεχωρίζουν στον τόπο μας τη φετινή χρονιά. Τις επετειακές δράσεις για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης, το Ράλι Ακρόπολις και φυσικά την ειδική δράση προβολής της βόρειας Εύβοιας, που μας περιμένει να την απολαύσουμε!

»Προβάλλουμε τον τόπο μας, σε κάθε περίσταση, προς κάθε κατεύθυνση, με όλη τη δύναμη της φωνής μας! Για μια Στερεά Ελλάδα που θέλουμε και μας αξίζει!»

Δείτε φωτογραφίες: