Αγιασμός στα Γυμνάσια - Λύκεια του 1ου και 4ου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 11:14 Αγιασμός στα Γυμνάσια - Λύκεια του 1ου και 4ου Λαμίας

Γέμισαν από χαρούμενες φωνές και πάλι τα προαύλια του σχολικού συγκροτήματος στην Αμφιθέα Λαμίας, όπου στεγάζονται το 1ο και 4ο Λύκειο καθώς και το 1ο και 4ο Γυμνάσιο, με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού που σημαίνει και την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2021-2022.

Μια σχολική χρονιά που δε θα μοιάζει με καμία άλλη μέχρι σήμερα, με υγειονομικά πρωτόκολλα που θα είναι μεν αυστηρά στην πρόληψη, αλλά εξίσου αυστηρά και στην αντιμετώπιση τυχόν κρουσμάτων covid-19.

Τους αγιασμούς τέλεσε διαδοχικά και στα τέσσερα σχολεία, ο πατέρας Δημήτριος από την Ιερά Μονή Αγίου Βλασίου, μεταφέροντας και τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, αλλά και στους γονείς που περίμεναν εκτός των προαυλίων.

Τον εκπρόσωπο της Ι.Μ. Φθιώτιδας υποδέχτηκαν οι διευθυντές των Σχολείων - κατά σειρά τέλεσης του αγιασμού - Γιαννούλα Φουντούκη (1ο Λύκειο), Οδυσσέας Γκοτζαμάνης (4ο Λύκειο), Γιώργος Καραγεώργος (4ο Γυμνάσιο) και Παναγιώτα Βελέντζα (1ο Γυμνάσιο).

Δείτε φωτογραφίες:

1ο και 4ο Λύκειο Λαμίας:

4ο και 1ο Γυμνάσιο Λαμίας:

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση