«Η Λαμία που ανέβηκε ψηλά!»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 09:12 «Η Λαμία που ανέβηκε ψηλά!»

Ο Δήμος Λαμιέων έδωσε εξετάσεις και πήρε Άριστα, αφού το φετινό service park στο χώρο της ΠΕΛ, ήταν το καλύτερο στο θεσμό του Ράλι Ακρόπολις - Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον τερματισμό του φετινού «EKO Ράλλυ Ακρόπολις».

Η Λαμία απέδειξε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να αναλάβει μεγάλες διοργανώσεις. Μέσα σε περιορισμένο χρόνο και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες ο Δήμος κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα και να ετοιμάσει τις υποδομές που φιλοξένησαν το φετινό "Ακρόπολις" .

Δεν είναι τυχαίο που πήρε τα εύσημα από τη Διοργανώτρια Αρχή του WRC, αλλά και από το αρμόδιο Υπουργείο. Έξαλλου όταν ο Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε ότι το Ράλι των Θεών θα παραμείνει στο καλεντάρι του WRC τουλάχιστον μέχρι το 2023, ήξερε που θα στηριχτεί για να βγει η χώρα μας ασπροπρόσωπη όπως και φέτος.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους δημότες που αγκάλιασαν τη διοργάνωση και έδειξαν στους επισκεπτες τι σημαίνει Ρουμελιώτικη φιλοξενία.

Δείτε τι αναφέρει ο Δήμαρχος στη σχετική ανάρτησή του:

«Η Λαμία που ανέβηκε ψηλά!
-
Από σήμερα όλοι οι Λαμιώτες μπορούν να καυχιούνται ότι η πόλη μας βρίσκεται πλέον πολύ ψηλά στο βάθρο του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς το Ράλι Ακρόπολις, η πλέον εμβληματική του διοργάνωση, επανασυνδέθηκε με τη Λαμία.
-
Δεν είναι μόνο τα συγχαρητήρια από την, υπεύθυνη για το σύνολο της διοργάνωσης και διευθύνουσα αρχή του WRC, ούτε και τα εύσημα από το αρμόδιο Υπουργείο και όλους τους φορείς.
-
Είστε όλοι εσείς που αγκαλιάσατε την διοργάνωση και το ότι όλοι μαζί δείξαμε ότι μπορούμε να αναλάβουμε τη διεξαγωγή και υποστήριξη εκδηλώσεων παγκόσμιου ενδιαφέροντος και διεθνών προδιαγραφών, κάνοντας πράξη το στόχο μας, να ξαναγίνει η πόλη μας τόπος προορισμού επισκεπτών, από όλο τον κόσμο.
-
Και οι επισκέπτες μας να μιλάνε για μια διοργάνωση και φιλοξενία, χωρίς προηγούμενο. Τους είδαμε που αυτές τις ημέρες πλημμύρισαν την πόλη και έστρεψαν τα φώτα των διεθνών και εγχώριων ΜΜΕ στη Λαμία.
-
Σας ευχαριστώ όλους, μέσα από τη καρδιά μου.
-
Αυτή η διοργάνωση δεν ήταν παρά μόνο μια υπέροχη αρχή.
-
Προχωράμε ψηλά!
»

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον τερματισμό του φετινού «EKO Ράλλυ Ακρόπολις» στη Λαμία:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση