ΚΔΑΠ Δήμου Δομοκού: Εγγραφές εκτός ΕΣΠΑ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 09:34 ΚΔΑΠ Δήμου Δομοκού: Εγγραφές εκτός ΕΣΠΑ

Χωρίς voucher…

Ξεκίνησαν οι εγγραφές παιδιών χωρίς voucher (εκτός ΕΣΠΑ) στα ΚΔΑΠ του Δήμου Δομοκού.

Οι δυνητικοί ωφελούμενοι  μπορούν να εγγραφούν δωρεάν, μετά από αξιολόγηση των αιτήσεων τους,  βάσει κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων (όπως αυτά ορίζονται στον Κανονισμό λειτουργίας των δομών: Προηγούνται τα παιδιά που προέρχονται από οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα, παιδιά πολυτέκνων και μονογονεϊκών  οικογενειών, καθώς και παιδιά γονέων με σωματική αναπηρία) και με τήρηση σειράς προτεραιότητας,  βάσει αριθμού πρωτοκόλλου που θα λαμβάνεται με την κατάθεση των αιτήσεων,  έως την κάλυψη του συνόλου των θέσεων που διατίθενται.

Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται με δικαιολογητικά (Ε1, Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης) που να αποδεικνύονται τα παραπάνω κριτήρια

Με την αξιολόγηση των αιτήσεων, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας των δομών.

Οι 3 δομές ΚΔΑΠ του Δήμου Δομοκού θα λειτουργούν 5 ημέρες την εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, με ωράριο από τις 16:00 έως τις 20:00, εκτός της περιόδου από τις 15 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου, όπου το ωράριο λειτουργίας αρχίζει από τις 09:00 έως τις 13:00 για την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των γονιών.

Είναι έτοιμα να προσφέρουν, βιωματικό παιχνίδι, εργαστήρια τέχνης, καθημερινή εκπαιδευτική ενημέρωση για τον κόσμο γύρω μας, θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική αγωγή, χορό, ρομποτική, σκάκι και φυσικά παραμύθια, επιτραπέζια παιχνίδια, tae-bo, pillates, διαγωνισμούς και πολλή διασκέδαση δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να εξελίξουν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους.

Σε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον, αυτό του σχολείου, με την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώνουν πτυχές του εαυτού τους, ανακαλύπτοντας νέες δραστηριότητες. Τα ΚΔΑΠ του Δήμου μας παρέχουν το σύνολο των υπηρεσιών στις εγκαταστάσεις τους και όχι εκτός χώρων ΚΔΑΠ που δεν περιγράφονται από το θεσμικό πλαίσιο της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία η βοήθεια σχετικά με τη διαδικασία μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλ. 2232350200 και 2232350221.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com