Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πολλές δραστηριότητες στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 21:08 Πολλές δραστηριότητες στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Διαβάστε σχετικά με το πλούσιο πρόγραμμα του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας για το προσεχές Σαββατοκύριακο με ποικίλες δραστηριότητες σε Αμφίκλεια και Κάτω Τιθορέα!

« Στις 18 & 19 Σεπτεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθούν, για 4η συνεχόμενη χρονιά, οι ποδηλατικοί αγώνες "Κάτω Τιθορέα MTB & Road Race 2021". Όλοι οι συμμετέχοντες και επισκέπτες θα απολαύσουν ένα συναρπαστικό διήμερο, το οποίο περιλαμβάνει έναν αγώνα πίστας και μία διαδρομή ανάβασης το Σάββατο και δύο διαδρομές ανάβασης την Κυριακή σε τοποθεσίες απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς!

Επίσης, το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 ξεκινά η Εμποροπανήγυρη Αμφίκλειας, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021. Μετά την περσινή αισθητή απουσία των εμποροπανηγύρεων στον Δήμο μας, η φετινή διεξαγωγή τους, όσο το επιτρέπει το μεταβαλλόμενο τοπίο της πανδημίας, θα προσφέρει μία ευκαιρία διεξόδου και ένα ευχάριστο διάλειμμα από τη δύσκολη καθημερινότητα που όλοι μας βιώνουμε!

Για όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις έχουν παρθεί τα απαραίτητα μέτρα διασφάλισης της δημόσιας υγείας και θα τηρηθούν πιστά τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιτάσσει η πανδημία!

Επειδή εκτός από το σώμα μας έχει ανάγκες και η ψυχή μας, σας προσκαλούμε να μοιραστείτε μαζί μας λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης, τηρουμένων πάντα των μέτρων προστασίας