Μία ακόμη Λαμιώτισσα κατέληξε από κορωνοϊό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 07:46 Μία ακόμη Λαμιώτισσα κατέληξε από κορωνοϊό

Ίσες εισαγωγές και εξιτήρια τα τελευταία 24ωρα στο Γ.Ν. Λαμίας…

Μακραίνει κι άλλο ο κατάλογος με τα θύματα της πανδημίας στη Φθιώτιδα.

Το απόγευμα της Τετάρτης (15/9) κατέληξε στην Κλινική Κορωνοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας μία 86χρονη από Κοινότητα του Δήμου Λαμιέων.

Είχε εισαχθεί στο Πέτρινο κτίριο στις 13 Σεπτεμβρίου, ωστόσο τα πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε δεν της επέτρεψαν να πολεμήσει την επικίνδυνη νόσο και κατέληξε. Δυστυχώς είναι η τρίτη απώλεια μέσα στο Σεπτέμβριο και η 134η από την αρχή της πανδημίας. Διάμεση ηλικία είναι τα 79 έτη, 71 άνδρες και 63 γυναίκες.

Στην Κλινική Κορωνοϊού εξακολουθούν και νοσηλεύονται εννέα (9) άτομα, καθώς τα τελευταία 24ωρα η εισαγωγές με τα εξιτήρια είναι ίδια σε αριθμό. Τελευταία εισαγωγή 49χρονου κάτοικου Λαμίας, που είναι και ο μικρότερος σε ηλικία από όσους νοσηλεύονται στο Πέτρινο.

Θυμίζουμε ότι στη ΜΕΘ Covid παραμένουν έξι ασθενείς - όσες και οι κλίνες -  με ηλικίες από 43 έως 89 ετών.

Αντίστοιχα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας οι ασθενείς που νοσηλεύονται είναι 10 στη ΜΕΘ και άλλοι τόσοι στην Κλινική Κορωνοϊού. Δυστυχώς όμως και εκεί κατεγράφησαν νέες απώλειες, αφού δύο γυναίκες 71 και 85 ετών κατέληξαν από επιπλοκές της νόσου.

Στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο σε αυτό το 4ο κύμα της πανδημίας και συγκεκριμένα από τις 13 Αυγούστου, έχουμε θρηνήσει την απώλεια 30 συνανθρώπων μας, αποτέλεσμα της σφοδρότητας που «χτύπησε» αυτή την περίοδο το νησί ο κορωνοϊός.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση