Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Έπεσε πολύ ξύλο τα μεσάνυχτα στο κέντρο της πόλης !!!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 07:46 Λαμία: Έπεσε πολύ ξύλο τα μεσάνυχτα στο κέντρο της πόλης !!!

Στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας ένας νεαρός που τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο - Δύο προσαγωγές από την αστυνομία.

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης σήμανε συναγερμός για σοβαρό επεισόδιο που ειναι σε εξέλιξη στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Υψηλάντη στο ύψος του Δημοτικου Θεάτρου.

Στο σημείο έσπευσαν όλες οι αστυνομικές δυνάμεις που ήταν διαθέσιμες εκείνη την ώρα μέσα στη Λαμία, αφού τηλεφωνήματα περαστικών στο «100» έκαναν λόγο για συμπλοκή αρκετών νεαρών ατόμων και μαλιστα ο ένας είχε αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport εκτός από το μαχαίρι ή κατσαβίδι, άλλο άτομο κρατούσε πτυσσόμενο γκλομπ, τα οποία όμως όταν έφτασε η αστυνομία εξαφανίστηκαν.

Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει έναν νεαρό στο νοσοκομείο ο  οποίος είχε τραυματιστεί στην κοιλιά από αιχμηρό αντικείμενο, ευτυχώς όχι σοβαρά.

Οι αστυνομικοί, αφού κατάφεραν να ηρεμήσουν τα πνεύματα γιατί κάποιοι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, οδήγησαν δύο από τους εμπλεκόμενους στο Αστυνομικό Μέγαρο για τα περαιτέρω.

Ακόμα δεν έχει γνωστή ποια ήταν η αιτία της συμπλοκής, ωστόσο όπως είπαν περίοικοι στο LamiaReport μεχρι να έρθει η αστυνομία έγινε χαμός και σήκωσαν τη γειτονιά στο πόδι, αφού στην αρχή ξεκίνησαν με έντονες φραστικές αντιπαραθέσεις  και στη συνέχεια οι δυο αντίπαλες παρέες συνεπλάκησαν και έπεσε πολύ ξύλο.