Νέες καταληκτικές ημερομηνίες για τα ΙΕΚ και τις ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 12:20 Νέες καταληκτικές ημερομηνίες για τα ΙΕΚ και τις ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ

Εκπαίδευση σε 41+33 ειδικότητες αιχμής…

Την Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, λήγει η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για την εισαγωγή σπουδαστών και σπουδαστριών στα 30 Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) του ΟΑΕΔ, για το έτος κατάρτισης 2021-2022, σε 41 ειδικότητες με υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Δικαίωμα αίτησης έχουν όσοι είναι κάτοχοι τουλάχιστον απολυτηρίου λυκείου ανεξαρτήτως ηλικίας.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr με τους κωδικούς πρόσβασης TAXIS. Πατήστε ΕΔΩ.

Για τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ Λαμίας δείτε ΕΔΩ.

Επίσης, παρατείνεται μέχρι και την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 23:59 η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για την εισαγωγή μαθητών και μαθητριών στις 50 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ, για το σχολικό έτος 2021-22, σε 33 ειδικότητες με υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας και αμειβόμενη μαθητεία σε εργασιακό χώρο.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται επίσης  αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr με τους κωδικούς πρόσβασης TAXIS. Πατήστε ΕΔΩ.

Για τις εγγραφές στις Σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ Λαμίας δείτε ΕΔΩ.

Σημειώνουμε ότι για τις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ σχολικού έτους 2021-2022, αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης πρόσληψης έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου.

Οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης, αποκλειστικά ηλεκτρονικά, εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών και συγκεκριμένα από την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 23:59.

Πατήστε στο ενεργό λινκ ΕΔΩ για να μεταφερθείτε στη σελίδα με όλα τα αποτελέσματα η ΕΔΩ για να κατεβάσετε τα αποτελέσματα των ΕΠΑΣ Θεσσαλίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση