Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Σαββατοκύριακο γεμάτο ποδήλατο στην Κάτω Τιθορέα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 07:36 Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Σαββατοκύριακο γεμάτο ποδήλατο στην Κάτω Τιθορέα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο (18-19/9/21) στην Κάτω Τιθορέα οι 4οι ποδηλατικοί αγώνες "Κάτω Τιθορέα ΜΤΒ & Road Race 2021"!

« Ένα διήμερο αφιερωμένο στους λάτρεις του ποδηλάτου έφτασε στο τέλος του, αφήνοντας όμορφα στιγμιότυπα και τις καλύτερες εντυπώσεις! Τα μέτρα προστασίας τηρήθηκαν πιστά, οι αγώνες εξελίχθηκαν ομαλά και όλοι ανανεώσαμε το ραντεβού μας για του χρόνου!», σημειώνει ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας και προσθέτει:

« Συγχαρητήρια θερμά αξίζουν σε όλους τους συμμετέχοντες είτε τερμάτισαν είτε όχι και σε όλους τους συντελεστές μίας άρτιας διοργάνωσης! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μεγάλους χορηγούς μας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. και τον Σύλλογο Φίλων Αθλητισμού Γέρακα για την άψογη συνεργασία!

»Η επιτυχής έκβαση κάθε διοργάνωσης, όμως, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους εθελοντές! Πολλές ευχαριστίες οφείλουμε σε όλους τους συλλόγους, επαγγελματίες και ιδιώτες της Δημοτικής Ενότητας Τιθορέας που στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες καθόλη τη διάρκεια των αγώνων!

»Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός! Ενώνει και διδάσκει αξίες... Ο Δήμος μας θα υποστηρίζει πάντοτε αντίστοιχες κοινωνικές δραστηριότητες που προάγουν κάθε έκφανση του αθλητισμού και αποτελούν μαθήματα ζωής»

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση