Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Open Farm Days 2021: Τα αγροκτήμα της Ελλάδας ανοίγουν τις πόρτες τους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 15:30 Open Farm Days 2021: Τα αγροκτήμα της Ελλάδας ανοίγουν τις πόρτες τους Φωτογραφία: Anopaea Organic Estate - Μενδενίτσα

Ανακαλύψτε τα ανοιχτά αγροκτήματα στη Στερά Ελλάδα αλλά και σε όλη τη χώρα! Ξεναγηθείτε στο πιο όμορφο περιβάλλον, γνωρίστε τους παραγωγούς και δοκιμάστε τοπικά προϊόντα.

 

Το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Σεπτεμβρίου πάνω από 50 επισκέψιμα αγροκτήματα και επιχειρήσεις αγροτουρισμού σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, ανοίγουν τις πύλες τους και προσκαλούν επισκέπτες όλων των ηλικιών να μοιραστούν τοπικές ιστορίες, να ξεναγηθούν στους χώρους τους, να ενημερωθούν, να διασκεδάσουν στην φύση και να ανακαλύψουν προϊόντα που καλλιεργούνται και παράγονται τοπικά.

 

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις και κάντε την κράτησή σας:

openfarm.gr/events

 

Σχετικά με το “Open Farm Days”


To Open Farm Days είναι ένας ετήσιος θεσμός που αφορά ταυτόχρονες δράσεις σε ανοιχτά επισκέψιμα αγροκτήματα & μονάδες παραγωγής τροφίμων του δικτύου openfarm. Ο θεσμός, που διοργανώνεται κεντρικά από το δίκτυο openfarm, δίνει την ευκαιρία σε μεγάλους και παιδιά να γνωρίσουν τα αγροκτήματα και να κατανοήσουν από πού προέρχεται η τροφή τους. Είναι ένα πέρασμα στα παρασκήνια για να επανασυνδεθούμε με τον αγρότη και τον πραγματικό αγροτουρισμό στην Ελλάδα και να δοκιμάσουμε τοπικά προϊόντα απευθείας από τον παραγωγό.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τον θεσμό:

openfarmdays.gr